• europages
  • >
  • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
  • >
  • chorizo maker

Rezultate pentru

Chorizo maker - Import export

  1. SARL RINJONNEAU & FILS

    Franta

    Verified by europages badge

    Compania SARL RINJONNEAU & FILS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimente - import-export, Import-export - produse agro-alimentare, Carnati si carnaciori, Small-scale production, Salamis, Curing, deli meats, cold cut producer, și producers of dry-cured salamis. Are sediul în Carpentras, Franta.

  2. SIMÓN MARTÍN GUIJUELO

    Spania

    Verified by europages badge

    Compania SIMÓN MARTÍN GUIJUELO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jambon. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mezeluri fierte si mezeluri sarate, ham, Iberian ham, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Delicatessen meat and ham maker, salami, Chorizo, Guijuelo ham, și Bellota Iberian hams. Are sediul în Guijuelo-Salamanca, Spania.

  3. CÔTE2BOEUF

    Franta

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, a small-scale maker of cured meats based in Aveyron, is restoring a symbol of French gastronomy to its former glory: The cured sausage! It is made as it was in olden days using only 3 ingredients: meat selected from livestock farms in Aveyron, salt from Guérande and PGI Kampot pepper. No preservatives, no colourings, no nitrates! Just 3 ingredients as in olden times. Coppa, lonzo, dried oyster cut of ham, dried Aubrac beef, chorizo, guanciale, dry cured sausage, cured sausage make up our range of nitrate-free cold cuts made in our Laissac workshop in Aveyron. COTE2BOEUF also invented Popines: finely sliced cold cuts in a 100% recyclable and deposit-paid glass jar. Once it is vacuum packed, the Popine can be kept for 3 months at room temperature. It comes in 3 formats (Popine, Marmite, Chaudron), and is ideal for your winter raclettes and assortments of cold cuts for serving on fine days.