Bulgaria, Sofia
... proces oferă culoarea și aroma. Culoarea poate varia de la un roșu-portocaliu deschis la un roșu închis, iar gustul poate varia de la amar picant la dulce picant. Paprika afumată la cald este utilizată frecvent în preparate precum Gulaș, un tocăniță de carne roșie cu gătire lentă, împreună cu legume, ceapă, cartofi și smântână deasupra preparatului ca element de finisare. Este o idee bună să încălziți condimentele cu puțin ulei de măsline timp de mai puțin de un minut la foc Ambalare: 125g, 250g și vrac...
Italia, Giuliano
...Făină "00", apă, drojdie mamă (drojdie naturală din făină de grâu moale tip "O" în pulbere, drojdie, făină de cereale malțate), sare, ulei de floarea-soarelui, ulei de măsline, cartofi, brânză scamorza afumată, ceapă, grana.
...Marinada Hela pentru pâine BBQ, picantă, afumată și cu miere, în găleată de 3 kg. Descoperiți marinada Hela pentru pâine BBQ pe bază de apă, pentru prepararea pâinii și biscuiților. Condimentele aromatice, cum ar fi usturoiul și ceapa, combinate cu un gust exclusiv de fum, oferă aluatului o aromă specială de BBQ. Am dezvoltat și alte condimente lichide, în special pentru produsele de...
Franța, Cournon D'auvergne
...Bettrave*(62%), măr*, roșie*, oțet de mere*, ceapă*, ulei de floarea-soarelui presat la rece*, făină de orez*, sare, paprika afumată*(0,6%), coriandru*. *Ingrediente provenite din Agricultura Ecologică - Alergen Potrivit pentru vegani Sfaturi de utilizare Ideal pentru a întinde pe felii de pâine proaspătă sau prăjită, cu fructe uscate (pâine cu stafide, pâine cu smochine...) sau simplu. Puneți...
Spania, Villarrobledo
...Usturoi, Ceapă, Usturoi negru; Pastă de usturoi; Câmpie curățată; Ceapă Grano Oro; Ceapă roșie; Ceapă dulce; Ceapă albă; Măsline și Murături; nuci; Migdale; Pistachii ecologici; Portocale; Lămâi; Ciuperci și Fungi; Sparanghel; Roșii Rosa; Anghinare; Ulei Extra Virgin și Ecologic; Paprika picantă, dulce, afumată și ecologică; Produse organice...
Produse corespunzătoare
SELECȚIE MARE
SELECȚIE MARE
Franța, L'union
... timp ce cresc volumul și durata de viață a produsului final. - Preparatele sau Mix-urile care combină o implementare simplă cu o calitate superioară a produsului final (Mix bechamel, Mix blinis,…) - Aromele care sunt utilizate, pentru produsele de catering, pentru a aromatiza sau a întări o aromatizare (aromă pizza, aromă afumată, Tex Mex, ceapă, creveți, somon,…) Ca și în cazul tuturor celorlalte categorii de ingrediente, laboratorul nostru va rămâne la dispoziția dumneavoastră pentru a formula produsul de care aveți nevoie.
Italia, Noci
... cuptor, burrate umplute (cu trufă neagră și cu ceapă verde), stracciatella, caciotta, giuncata etc. Produsele noastre sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și ambalaje pentru a servi atât canalele de distribuție angro/retail, cât și Ho.Re.Ca. în serviciul alimentar. Caseificio Ignalat colaborează cu distribuitori/importatori în diferite piețe din UE și non-UE și planifică o expansiune...
Slovenia, Ljubljana
... (fermentate) - Produse conservate (Pateuri (pui, ficat, ton ...), Pastă (ton, ceapă, mediteranean ...), Carne de prânz (vită, curcan, pui ...), Fâșii de vită, Gulaș, Sosuri pentru paste, Carne în sosuri, Carne în gelatină, Cârnați Frankfurter. Tel.: +386 1 547 24 02 Fax.: +386 1 547 25 00 www.mdk.si...