...Cacaoa pudră este un aliment nutritiv care conține în același timp grăsimi bogate în calorii, proteine și carbohidrați. Cacaoa pudră conține de asemenea o anumită cantitate de alcaloizi, teobromină și teină. Funcția lor este de a dilata vasele de sânge și de a promova circulația sângelui. Produsele din cacao sunt foarte benefice pentru sănătatea umană.
Referința produsului: GMKOS-96011-G
Culoare: Negru
Conținut de grăsime %: 10 – 12
PH: 7.7 – 9.3
Finete: 99.0 min
Umiditate (%): 5.0 max...
... zile la soare. După uscare, boabele sunt zdrobite în bucăți mici și trecute printr-o moară pentru a separa boabele de coji. Bucățile de cacao sunt apoi măcinate cu o piatră timp de 10 ore până devin o pastă fină. Pasta este cernută pentru a separa bucățile rămase de unt. Bucățile rămase sunt măcinate în continuare pentru a obține pudra de cacao. Cacaoalcalinizat: Cacao olandez (alcalinizat) se deosebește de cacao din alte țări, motiv pentru care cacaoalcalinizat este cunoscut și în SUA sub denumirea de Dutched Cocoa.
...Natural și alcalinizat
Conținut de grăsime de 10/12% sau 20/22% din unități de producție de primă clasă, certificate
Livrări conform cerințelor rețetei interne...