...Uleiul esențial debusuioc este obținut prin distilarea cu aburi a frunzelor și florilor plantei Ocimum basilicum, cunoscută sub numele debusuioc dulce sau comun.
Acest ulei are un parfum plăcut și proaspăt, care amintește dearoma busuiocului în sine.
Busuiocul (Ocimum basilicum) este o plantă aromatică delicioasă din familia Lamiaceae. Această plantă este cunoscută pentru aroma sa...
... busuioc reduc mâncărimile și umflăturile cauzate de insecte.
: Busuiocul uscat este folosit pentru a aromatiza diferite
tipuri de carne, pește, salate și sosuri. Ceaiul debusuioc
uscat este utilizat frecvent ca infuzie stimulatoare. Puneți 2
lingurițe debusuioc uscat la o cană (250 ml) cu apă
bouilantă și acoperiți timp de 4 până la 8 minute, în funcție de gust. Este folosit ca bază pentru pesto și adaugă o aromă
distinctivă salatelor, pastelor, pizzei și altor preparate.
Ambalare: 250g, 500g și vrac...
...Partea utilizabilă: frunze, vârfuri florale
Compoziție chimică: camfor, ciniol, estragol, eugenol, linenol, pinene, metilsalvicol, ocimen etc.
Aromă: puternică, plăcută, acrișoară
Volatilitate: ridicată
Uleiul debusuioc tonifică și reîmprospătează. Ajută la creșterea activității mentale, a puterii de memorie, a concentrației. Este, de asemenea, potrivit pentru probleme cu căile respiratorii superioare, angină, bronșită, tuse, pierdere a apetitului, indigestie, greață și vărsături. Hrănește și restabilește pielea și părul, respinge insectele.
...Pizza Fine Margarita de la Hunkar Natural and Healthy Food: O armonie a simplității și a gustului
Pizza Fine Margarita, o serie specială de la Hunkar Natural and Healthy Food, este o sărbătoare a gustului inspirată de bucătăria unică a Italiei. Această pizza este pregătită cu grijă din felii proaspete de roșii, brânză mozzarella și frunze proaspete debusuioc. Reflectând frumusețea simplității...