Belgia, Nivelles
... de calitate. Iar pentru a transforma acest lapte bio într-o brânză delicioasă, Fromageria organică din Vielsalm se poate baza pe Alain Vedrines, maestrul brânzar care își exercită cu pasiune meseria de creator de arome. Arome rafinate pentru toate ocaziile Waterloo se distinge prin aromele sale rafinate și coaja morgée naturală. Perfect ca aperitiv, pentru a însoți mesele cu pâine și sandvișuri, îl puteți folosi cu plăcere și în rețetele și preparatele dvs. de brânză, de exemplu, în raclette sau tartiflette. Lucru puțin...
Germania, Bad Bramstedt
...Privind untul de ierburi topit pe o bucată frumoasă de pește sau carne, îți face gura apă. Ce ar fi un steak suculent la grătar, o baghetă crocantă, o cartofă la cuptor fierbinte sau brânză raclette topită fără acest minunat cubuleț de unt? Indiferent dacă este vorba de carne, legume la grătar, pește sau pur și simplu pe o bucată de pâine – de acum poți să-ți faci propriul unt. Tot ce ai nevoie este sarea noastră de condimente genială. Nimic nu mai stă în calea plăcerii untului, nu va fi mai gustos. Conținut: 30,00 g Număr articol: 480816...
Franța, Carpentras
... său, cârnațul uscat cu Bleu d’Auvergne, acesta poate fi vedeta serilor voastre de raclette sau va adăuga un strop de originalitate platourilor voastre aperitive! UGS:2200056000000 Greutate:0,310 kg Precizare privind greutatea: Produs supus deshidratării Ingrediente: Carne de porc origine Franța, grăsime de porc origine Franța Valori nutriționale KJ/Kcal: 1371 KJ / 293 Kcal Grăsimi: 23,00g Din care acizi grași saturați (AGS): 8,15g Carbohidrați: 0,42g Din care zahăr: 0,20g Proteine: 26,73g Sare: 5,03g Alergeni: lapte: materie primă afectată: condiment...
Franța, Montmorot
...Produs exclusiv în Jura din lapte crud și în mod tradițional. Toate brânzeturile noastre raclette provin din mici brânzării din Jura, alese cu grijă pentru rigurozitatea și calitatea muncii lor. Această roată de brânză, cântărind între 6 și 7 kg, rotundă și aurie, este consumată în principal topită, însoțită de cartofi în coajă, carne de vită uscată, jambon crud afumat și alte produse afumate.
Franța, Nîmes
...Aparat de Raclette - Un sfert de roată Unitate de încălzire înclinată Element de încălzire Suport rotativ pentru brânză Putere: 500 W / 230 V Dimensiuni: L 242 x P 285 x H 333 mm Greutate: 2,7 Kg Ref: CAR14...
Franța, LANGEAIS
...Moldurile microperforate cu textură sunt fabricate din polipropilen copolimer, cu o versiune din plastic injectat, termoformat sau sudat, în funcție de tipul de proiect studiat. Acestea pot fi utilizate pentru acidificare și saramură. Servi Doryl oferă, de asemenea, tehnologii mai specifice, cum ar fi plăci și benzi de acidificare. TIPUL DE BRÂNZĂ: Toate brânzeturile presate care necesită acidificare: Raclette, Morbier, Vacherin, … DIMENSIUNI: - De Ø 80 la Ø 800 mm - Format pătrat până la 800x800 mm - Alte forme sau dimensiuni personalizate GREUTATEA BRÂNZEI: Până la 120 kg...
Franța, Saint-Etienne
...Brânză cu pastă presată, nepasteurizată, obținută din lapte de vacă pasteurizat, maturată timp de minimum 8 săptămâni. Aceasta prezintă o pastă netedă și omogenă, cu o crustă spălată, tipică pentru raclette. Ideală pentru raclete, dar și pentru prepararea de tarte sărate, foietaje, pizza, fără a uita de salate și antreuri de sezon.
Franța, Le Plessis Trevise
...Carcasă de încălzire înclinată Rezistență Ușă rotativă pentru brânză Putere: 500 W / 230 V Dimensiuni: L 242 x P 285 x H 333 mm Greutate: 2,7 kg Fișă tehnică Manual Vedere explodată...
Belgia, Bruxelles
Entremont oferă astăzi o gamă largă de brânzeturi de înaltă calitate: Comté, Gruyère, Emmental, Raclette, Beaufort… în toate formele (răzuite, porții pentru platouri de brânză, felii pentru sandvișuri…).
Belgia, Izegem
...chifteluțe, andive cu șuncă...), Legume preparate (Când se vorbește despre preparate, evident că se gândesc și la legumele preparate), Răcoritoare, Platouri reci, Delicatese din carne italiene și spaniole, Brânză (Platouri cu brânză, raclette, brânză tare, semitare, moale, albastră, proaspătă, de capră sau light). Dar și sosuri, uleiuri și condimente, tapas și garnituri, paste, sandvișuri și pâine surpriză, băuturi, cafea și zahăr, pâine, gemuri și ciocolată, biscuiți, produse fără zahăr, lactate și iaurt, nuci, smochine, curmale, dulciuri și, în final, diverse.
... capacitate, calitate, regularitate și trasabilitate. În funcție de nevoile dumneavoastră de marketing și industriale și după analiza caietului de sarcini, serviciul nostru de cercetare și dezvoltare poate elabora o rețetă de brânză 100% personalizată, adaptată produsului dumneavoastră finit, în 72 de ore. Produsele noastre respectă standardele europene și provin de la furnizori riguros selectați și identificați. Fiecare nouă producție este supusă unui control complet de eliberare pentru a detecta cea mai mică deficiență senzorială sau tehnică. Suntem certificați ISO 22000.
Belgia, Hasselt
... este orientativ, deoarece, în cele din urmă, dumneavoastră, ca și consumator, decideți care produs este cel mai potrivit pentru dumneavoastră. Fritel: Mașină de tăiat • Waffle maker • Blender • Mașină de făcut pâine • Prăjitor de pâine • Storcător de citrice • Mixer • Fondue • Friteuză • Grătar • Tocător • Mixer • Robot de bucătărie • Cafetieră • Curățător • Centrifugă • Prăjitor de pâine • Eliminator de grăsime • Mașină de tocat carne • Fierbător • Tăvi de copt • Grătar • Cuțit electric • Storcător de fructe • Accesorii • Grătar racletteRaclette de brânză • Grătar pe piatră • Grătar de masă...
Țările de Jos, Landgraaf
SwissNeth BeNeLux este importatorul și distribuitorul de produse tipic elvețiene de calitate. SwissNeth BeNeLux este specialistul în vânzări, marketing și distribuție de produse elvețiene (alimentare) de succes în BeNeLux. Acestea includ, printre altele, specialități elvețiene din brânză, seturi pentru raclette și fondue, vinuri, ciocolată, Girolle etc. Reprezentăm o serie de mărci puternice din Elveția, calitate pură cu un serviciu excelent!!
Brânză, brânză din lapte crud, precum și echipamente pentru fondue și raclette.
Țările populare pentru acest termen de căutare