...Caciotta din lapte de capră, produsă doar din lapte provenit din pășunile Sardiniei. Maturarea minimă de 2 luni îi conferă un gust sărat și aromatic.
Italia, Misano Adriatico
...Caciotta rustica rigata di Bayernland este un brânză cremoasă cu un gust autentic și rustic. Ambalată într-un format de 2.6 kg, este perfectă pentru adevărații iubitori de brânză. Savurează excelența tradiției bavareze cu fiecare înghițitură, ideală pentru preparate delicioase și bogate în aromă.
Italia, Noci
...Caciotta fior di bontà este un brânză proaspătă cu adăugare de fermenti lactici, supusă unui scurt proces de uscare. Deși este o brânză cu coajă semidură, în interior se prezintă cremoasă și cu un gust dulce/puțin acrișor și extrem de savuroasă. O producem și în variante cu ardei iute și măsline. Este un produs excelent de savurat singur sau însoțit de pâine sau crutoane, sau în combinație cu salate sau aperitive.