... mare 'dușman' al oricărui sucdefructe este oxigenul. Expunerea sucului la oxigen poate provoca oxidarea, afectând imediat calitatea produsului. Poate cauza îngălbenirea sucului, un gust neplăcut și pierderea vitaminei C.
... Bioflavonoide. Este o sursă de Potasiu și este bogată în Fibre. Cireșa acerola este, de asemenea, utilizată frecvent ca un substitut 100% natural pentru acidul ascorbic datorită conținutului său ridicat de Vitamina C, care prelungește durata de valabilitate a produselor, adăugând în același timp un gust excelent, culoare și proprietăți nutriționale acestora.
Beneficii:
* Activitate antioxidantă...
...100% sucde rodie presat bio cu gust intens de rodie. Fără zahăr adăugat, fără aditivi, fără conservanți, fără OMG, fără gluten, nefiltrat, pasteurizat. Sticle din sticlă de 1000 ml și 200 ml.
Disponibil și la vrac și sub marcă proprie.
Rachecourt jus este un atelier de presare a fructelor. De la înființarea sa în 1993, Rachecourt jus vă oferă sucuri defructe pure, bogate în gust. Sucurile noastre sunt elaborate din cele mai bune fructe culese și piure defructe, presate într-un mod artizanal, garantându-vă un suc pur 100% natural, fără aditivi, fără conservanți și fără potențiatori degust. Beneficiați de mai multe varietăți...