...recomandăm păstrarea produselor noastre la temperatura camerei (până la 20°C) și departe de lumina directă a soarelui.
Ciocolățile conțin următoarele alergene: lapte, nuci, susan, ou, gluten și soia.
Informațiile nutriționale sunt supuse fluctuațiilor legate de materia primă și de producție.
200g: Praline...
...Batoane multilayer cu umplutură
Batoane cu nuci întregi
Batoane proteice
Batoane ketogenice
Batoane cu fructe și nuci
Batoane de ciocolată complet acoperite
Batoane cu strat moale de caramel, nugat, sau fructe
în toate variantele posibile:
fără zahăr
low carb
vegan
fără gluten
high protein
clean label
bio
cu arahide/fără arahide...
...
Informații:
D-Mannose este un monosacharid, care
se prezintă sub formă de pulbere albă cu un gust dulce
și este ușor solubil în apă. Pulberea noastră de D-Mannose este 100 % naturală.
Declarație de alergeni:
Fără lactoză, fără nuci, fără arome artificiale,
Fără soia, Fără gluten...
...potrivit pentru fabricarea iaurtului bătut, deserturilor și brânzei de vaci
Preparare Bircher Muesli de calitate convențională, cu pulpă de fructe și aromă naturală
Depozitare: + 10°C (+/- 5°), termen de valabilitate: în ambalajul neîntrerupt 200 de zile de la data producției, deschis 14 zile
Componenta care determină valoarea: 41,3%
Zahar total per 100 g de preparat: 53,8 g
alergeni conținuți: cereale care conțin gluten, fructe cu coajă lemnoasă (nuci)...
...Biscuiți de turtă dulce individuali cu o cremă delicată de trufe, îmbunătățită cu rachiu de brad și acoperită cu ciocolată fină. Un cadou popular. Imprimare pe folie: "Seckauer Lebkuchen"
Greutate netă: (Datorită fabricării artizanale, greutatea poate varia) | Data limită de consum: 180 de zile de la producție - a se păstra la temperatura camerei | Substanțe alergene: Cereale care conțin gluten, lapte, ouă, soia sau produse din soia, nuci, SO2 și sulfiți
Număr articol: 64012
Caracteristică de calitate: Sigiliul AMA-Handwerk, tradiție de coacere din 1660...