Franța, Flagnac
•ALIGOT EXPRESS este o marcă regională, specializată în preparate congelate pe bază de Aligot, un fel de mâncare tipic din Aveyron, și preparate regionale. Atelierul său de producție, construit în 2019, situat în Flagnac, la nord de Aveyron, se angajează în valorificarea agriculturii locale și regionale, iar colectarea laptelui pentru fabricarea Tomei proaspete se realizează în Aveyron, Cantal și ...
Franța, Soreze
...Lingură din lemn de 80 cm. Ideală pentru amestecat în vase mari, pentru amestecare, pentru oale și cazane mari, aligot, paella... REF:MATCUI08 Material principal: fag Greutate netă: 0,210 kg...
Franța, Laguiole
La Maison CONQUET este specializată în tradițiile gastronomice din Aubrac. La Maison produce astfel mezeluri, conserve și numeroase tipuri de carne și specialități pe bază de carne de vită din rasa pură Aubrac, porc, miel de Aveyron și vițel. Compania produce, de asemenea, preparate gătite, organe, aligot și brânzeturi locale precum tome. Preparatele gătite oferite de Maison sunt în principal tripoux, varză umplută și farçous aveyronnais cu prune.
Fondată în 1960, uniunea de brânză JEUNE MONTAGNE este situată în Laguiole, în Aubrac. Uniunea de brânză este specializată în fabricarea specialităților lactate din Aubrac, din lapte crud. Situată în inima Aubrac-ului, Jeune Montagne produce Aligot de Aubrac și Tome proaspătă de Aubrac. De asemenea, este principalul producător al brânzei de Laguiole A.O.P. din lapte crud și întreg. Cooperativa de Brânză păstrează meșteșugurile tradiționale moștenite de la călugări și buronniers din Aubrac. Uniunea de brânză JEUNE MONTAGNE garantează o agricultură echitabilă și solidară.
Țările populare pentru acest termen de căutare