Produse pentru yerba online (6)

Ceai de flori de soc

Ceai de flori de soc

Beneficii: aroma de soc are un efect relaxant și, se presupune, calmează nervii și simptomele depresiei. antibacterian. Este folosit frecvent împotriva răcelilor, bronșitelor, nasului care curge, febrei, durerii de gât și ca emolient pentru vocea răgușită. În unele țări nordice, se spune că vara începe atunci când sucul de soc înflorește și se termină când fructul se coace la sfârșitul lunii august. Aroma fascinantă a sucului de soc înflorit este tipică pentru perioada de vară a anului. Utilizări: Cel mai frecvent, floarea de soc este utilizată pentru ceaiuri și infuzii. Se infuzează 2-3 lingurițe de iarbă uscată în apă clocotită (250 ml) timp de aproximativ 10-12 minute, apoi se filtrează iarba. Ambalaj: 125g, 250g și la vrac
Anis Stea Întreg

Anis Stea Întreg

Avantaje: anasonul stelat provine din China și este cunoscut de peste 3000 de ani. A ajuns în Europa prin marinari și imediat după a început să fie comercializat foarte activ. Anasonul stelat și semințele de anason nu provin din aceeași plantă, dar sunt adesea confundate din cauza nume. Anasonul stelat face parte din familia magnoliei, în timp ce semințele de anason aparțin familiei pătrunjelului. Semințele de anason stelat sunt folosite în bucătărie și au un gust dulce de anason. Utilizări: datorită gustului său dulce, anasonul stelat este în mod obișnuit folosit în gemuri, prăjituri, budinci și siropuri. De asemenea, este utilizat în băuturi, de exemplu pentru aromatizare. Ambalaj: 125g, 250g și vrac.
Ceai de Floare de Soc

Ceai de Floare de Soc

Aroma unei flori de soc are un efect relaxant și se spune că calmează nervii și simptomele. Iarba medicinală folosește floarea de soc ca agent antiinflamator, antioxidant, diuretic și antibacterian. Este utilizată frecvent împotriva răcelii, bronșitei, rinitei, febrei, durerii de gât și ca emolient pentru vocea răgușită. În unele țări din nord, se spune că vara începe atunci când socul înflorește și se termină când fructul se coace la sfârșitul lunii august. Aroma fermecătoare a florilor de soc este tipică pentru perioada estivală a anului: Cel mai adesea, floarea de soc este folosită pentru ceai și infuzie. Lăsați să infuzeze 2 până la 3 lingurițe de iarbă uscată în apă clocotită (250 ml) timp de aproximativ 10 până la 12 minute, apoi strecurați iarba. Ambalare: 125g, 250g și vrac
Paprika Afumată Iute

Paprika Afumată Iute

Beneficii: paprika afumată la cald adaugă un gust profund și bogat tuturor preparatelor. Poate fi folosită în locul paprikii roșii dulci atunci când dorești să adaugi o notă picantă preparatului tău sau în locul fulgilor de ardei iute de Cayenna sau al ardeiului iute. Paprika afumată la cald este produsă ca alte pulberi de paprika din ardei care sunt afumați, uscați și măcinați în pulbere. Acest proces conferă culoarea și aroma. Culoarea poate varia de la un roșu-portocaliu deschis la un roșu închis, iar gustul poate fi orice, de la amar cald la dulce cald. Utilizări: paprika afumată la cald este folosită frecvent în preparate precum gulyás, un tocăniță de carne roșie gătită lent cu legume, ceapă, cartofi și smântână deasupra preparatului ca element final. Este o idee bună să încălzești condimentele cu un strop de ulei de măsline timp de mai puțin de un minut la foc mic pentru a elibera aroma sa naturală. Ambalaj: 125g, 250g și vrac
Honeybush

Honeybush

Beneficii: Honeybush este o plantă care aparține familiei Fabaceae și provine din arbuștii sud-africani. Are un gust dulce, foarte delicat și delicios. Ceaiul a fost folosit pentru a trata multiple afecțiuni încă din începutul secolului XIX. Cele mai multe dintre potențialele sale beneficii pentru sănătate sunt legate de efectul său antioxidant. Utilizări: planta uscată Honeybush este mai populară pentru infuzarea ceaiului. Se adaugă 2 lingurițe pentru o cană (250 ml) în apă clocotită și se lasă la infuzat timp de 3-5 minute, în funcție de preferințele de gust. O cană caldă din acest ceai poate deveni parte din rutina ta de seară sau o poți turna într-un pahar plin cu gheață pentru a prepara un ceai rece. Ambalaj: 125g, 250g și vrac
Făină din semințe de struguri

Făină din semințe de struguri

Făina obținută din măcinarea semințelor de struguri este bogată în fibre. De secole, s-a crezut că strugurii, la fel ca mierea, au proprietăți curative. Unele persoane cred că principiile active ale acestora pătrund ușor în sânge și sunt rapid absorbite de organism, îmbunătățind circulația sanguină periferică și restabilind activitatea pierdută a capilarelor. Utilizări: făina de semințe de struguri poate fi folosită ca adăugare în smoothie-uri, iaurt, diverse tipuri de lapte, musli, supe și deserturi. Poate fi utilizată și adăugată în pâine, pizza sau prăjituri. Conferă un ușor gust de alună alimentelor. Este suficient să înlocuiești una sau două linguri de făină de grâu. Se găsește adesea în compoziția produselor cosmetice, cum ar fi cremele și măștile. O poți folosi pentru a prepara măști faciale făcute acasă pentru a hrăni, calma și răcori pielea. Ambalaj: 500g, 1000g și vrac