Produse pentru uma miere 550 mgo (4)

Caise uscate 1000g

Caise uscate 1000g

Caisele sunt o sursă excelentă de mulți antioxidanți, inclusiv beta-caroten și vitaminele A, C și E, precum și potasiu. Antioxidanții, în special flavonoidele, ajută la protejarea corpului împotriva stresului oxidativ, care este asociat cu multe boli cronice, inclusiv diabetul, bolile de inimă și obezitatea. Prețioasa este o sursă excelentă, care oferă caise de culoare galben-portocalie, servind ca un precursor al vitaminei A, ceea ce înseamnă că organismul tău o poate transforma în această vitamină. Toți acești nutrienți protejează ochii de daune. Caisele sunt o bună sursă de fibre solubile, care hrănesc bacteriile intestinale sănătoase și pot îmbunătăți sănătatea sistemului digestiv. Consumul de alimente bogate în potasiu, cum ar fi caisele, poate ajuta la prevenirea hipertensiunii și la reducerea riscului de accident vascular cerebral. Caisele uscate sunt un snack delicios și sănătos, fiind folosite pentru a prepara compoturi și ca ingrediente în diverse preparate.
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Mărul este făcut din măr. Ajută la contracararea acidificării corpului, întărește imunitatea și este nutritiv și ușor digerabil. Este în mod natural lipsit de gluten. Avantajul său major este conținutul ridicat de vitamine B, fier hematopoietic și cupru. Este o sursă excelentă de fibre dietetice și potasiu, magneziu, calciu și sodiu. Oferă corpului o proteină ușor digerabilă și carbohidrați complecși, care sunt baza unei diete sănătoase. Mărul are un efect antiviral și de întărire, ajută la restabilirea echilibrului acid-bazic al corpului. Grupul B și vitaminele de fier au hematopoieză. Mărul ajută la reducerea inflamației în corp, are un efect de încălzire, îmbunătățește metabolismul, crește concentrarea și memoria. Conținutul ridicat de compuși de calciu și siliciu întărește dinții și oasele. - 4% include acizi grași saturați 0.4g - 2% din carbohidrați 72.1g - 28% inclusiv zaharuri 0.8g - 1% din proteină 10.
Caise Uscate 1000g

Caise Uscate 1000g

Apricotele sunt o sursă excelentă de antioxidanți, inclusiv beta-caroten și vitaminele A, C și E, precum și potasiu. Antioxidanții, în special flavonoidele, ajută la formarea unui precursor al vitaminei A, ceea ce înseamnă că organismul dumneavoastră îl poate transforma în această vitamină. Toți acești nutrienți protejează ochii de daune. Apricotele sunt o sursă bună de fibre solubile, care hrănesc bacteriile intestinale sănătoase și pot îmbunătăți sănătatea sistemului digestiv. Consumul de alimente bogate în potasiu, cum ar fi apricotele, poate ajuta la prevenirea hipertensiunii arteriale și la reducerea riscului de accident vascular cerebral. Ele sunt un snack delicios și sănătos, fie ca piure, fie ca musli. Pot fi folosite ca ingredient în preparate uscate, ca supliment pentru carne sau salate. De asemenea, le puteți transforma într-un sos delicios de caise pentru carne și substituente de carne, cum ar fi produsele din soia și seitan.
Caise Uscate 1000G

Caise Uscate 1000G

Merele sunt o sursă excelentă de antioxidanți, inclusiv beta-caroten, precum și vitaminele A, C și E și potasiu. Antioxidanții, în special flavonoidele, ajută la protejarea corpului tău împotriva stresului oxidativ, care este asociat cu multe boli cronice, inclusiv diabetul, bolile de inimă și obezitatea. Merele sunt o sursă excelentă de beta-caroten, luteină, zeaxantină și vitaminele C și E. Beta-carotenul - care conferă merelor culoarea galben-portocalie - acționează ca un precursor al vitaminei A, ceea ce înseamnă că corpul tău îl poate transforma în această vitamină. Toți acești nutrienți protejează ochii de deteriorare. Merele sunt o sursă bună de fibre solubile, care hrănesc bacteriile intestinale sănătoase și pot îmbunătăți sănătatea sistemului digestiv. Potasiul sprijină semnalizarea nervoasă, contracțiile musculare și echilibrul fluidelor. Consumul de alimente bogate în potasiu, cum ar fi merele, poate ajuta la prevenirea hipertensiunii și la reducerea riscului de accident vascular cerebral.