Koikuchi Sos de Soia Japonez - Sos de soia tradițional produs prin fermentație naturală
Produsă în Japonia printr-o metodă tradițională de fermentație naturală, sosul de soia Koikuchi, spre deosebire de sosurile de soia de pe piață, nu este produs prin metode industriale, ci prin vechea metodă originală care implică o fermentație îndelungată, obținută din ingrediente naturale: soia, grâu, sare, apă pură de izvor și koji.
Sosul de soia Koikuchi Nipponia are un gust echilibrat umami, cu un parfum clar și proaspăt.
Această amestecare fermentată de boabe de soia, grâu, sare și ciupercă koji este unul dintre cele mai utilizate condimente în Japonia, un sos versatil potrivit pentru a condimenta supele de noodles, ramen, sushi, okonomiyaki, shabu shabu și multe altele.
Nu există cu adevărat un substitut pentru sosul de soia.
Există multe varietăți din care să alegi, inclusiv sos de soia închis, sos de soia deschis, sos de soia cu conținut scăzut de sodiu și sos de soia integral sau marudaizu.