Produse pentru sushi (8)

Nipponia Meiyo Orez Sushi Selectat - Orez Sushi de Origine 100% Italiană

Nipponia Meiyo Orez Sushi Selectat - Orez Sushi de Origine 100% Italiană

Il Meiyo este un orez de înaltă calitate, originar din Italia, cultivat într-o zonă renumită pentru unicitatea sa. Nu orice orez originar poate deveni Nipponia Meiyo. Nipponia selectează cea mai bună calitate, doar aceea cu boabe mici, rotunde și cristaline. Noua gamă Meiyo Selected Sushi Rice a îmbunătățit calitatea datorită unei noi metode de producție, și mai eficiente. Nu mai puțin de 4 etape sub selecționatoare optice automate pentru a identifica și elimina orice impuritate, boabe deformate sau pătat. Tehnologie de vârf și pasiune italiană pentru a face din Meiyo Selected Sushi Rice un produs unic și a-l declara cel mai bun orez italian pentru sushi la nivel european.
Koikuchi Sos de Soia Japonez - Sos de soia tradițional produs prin fermentație naturală

Koikuchi Sos de Soia Japonez - Sos de soia tradițional produs prin fermentație naturală

Produsă în Japonia printr-o metodă tradițională de fermentație naturală, sosul de soia Koikuchi, spre deosebire de sosurile de soia de pe piață, nu este produs prin metode industriale, ci prin vechea metodă originală care implică o fermentație îndelungată, obținută din ingrediente naturale: soia, grâu, sare, apă pură de izvor și koji. Sosul de soia Koikuchi Nipponia are un gust echilibrat umami, cu un parfum clar și proaspăt. Această amestecare fermentată de boabe de soia, grâu, sare și ciupercă koji este unul dintre cele mai utilizate condimente în Japonia, un sos versatil potrivit pentru a condimenta supele de noodles, ramen, sushi, okonomiyaki, shabu shabu și multe altele. Nu există cu adevărat un substitut pentru sosul de soia. Există multe varietăți din care să alegi, inclusiv sos de soia închis, sos de soia deschis, sos de soia cu conținut scăzut de sodiu și sos de soia integral sau marudaizu.
Maguro Ton Roșu calitate Sashimi - Ton Roșu superînghețat

Maguro Ton Roșu calitate Sashimi - Ton Roșu superînghețat

MaguroTonno Rosso Filetto Sashimi Tonul Roșu tăiat în felii de kg 0,9/2,8 fără piele, fără părți negre. Acest ton nu a fost tratat cu gaze sau coloranți! Natural 100%! Fără glazură. Tonul Roșu sicilian a fost întotdeauna peștele cel mai dorit de restaurantele japoneze din întreaga lume. Numai cea mai bună calitate de ton, prins în mod tradițional cu cârligul și tăiat respectând tehnici stricte de prelucrare, va garanta gustul și textura pe care doar acest tezaur al Mediteranei le poate oferi. Experți tăietori îl porționează în cuburi fără piele, fără părți negre, complet curățat, gata pentru prepararea de sashimi, sushi și carpaccio. Garantat fără Anisakis Ton certificat ICCAT
Oală Automată pentru Orez Sushi - Oală de 1,8 L

Oală Automată pentru Orez Sushi - Oală de 1,8 L

Cuoce până la 1 kg de orez crud Inclus în pachet: cana de măsurare, o spatulă, coș pentru gătit la aburi. Cuociriso automat pentru sushi de 1.8lt Cuoce până la 10 căni de orez. Inclus în pachet: cana de măsurare, o spatulă, coș pentru gătit la aburi. Cu cuociriso Konbini, gătirea orezului pentru sushi devine cu adevărat simplă. SPECIFICAȚII TEHNICE: Greutate: 2.7 kg Material: Teflon interior, Aluminiu exterior Dimensiuni: 28x27x28 cm Acoperire antiaderentă și oală interioară ușor de curățat Coș pentru gătit la aburi Mâner integrat al oalei Buton unic cu indicator luminos Gătire/Încălzire Tensiune: 220-240V Frecvență: 50-60 Hz, 650W Dimensiuni: 280 x 265 x 275mm Greutate: 2,7 kg Capacitate: până la 1 kg de orez crud Timp de gătire: aproximativ 30-40 min. Certificat CE
Nipponia Sushi Showcase - Vitrină Refrigerată pentru Sushi Bar

Nipponia Sushi Showcase - Vitrină Refrigerată pentru Sushi Bar

Vitrină frigorifică profesională statică, specială pentru expunerea peștelui în fileuri în sushibaruri. Vitrina utilizează gaz R600a, ecologic și cu un consum energetic redus. Circuitul este dotat cu 2 evaporatoare, unul în contact cu suprafața de sprijin și unul sus, pentru a refrigera fileurile din jos și din sus. Termometrul este dotat cu un display pe spatele vitrinei, lângă panoul de control, buton de pornire, reglare a temperaturii, aprindere a luminilor LED. În pachet sunt incluse 5 tăvițe din oțel inoxidabil. Garanție 12 luni Certificare CE și conformitate digitală a Comunității Europene EPREL
Nipponia Ceapă Crocantă - Ceapă prăjită crocantă pentru garnituri și decorațiuni

Nipponia Ceapă Crocantă - Ceapă prăjită crocantă pentru garnituri și decorațiuni

Este noua tendință care adaugă aromă și o textură crocantă fiecărui preparat. Ambalaj de 400 g
Panko - Fulgi crocanți de pâine pentru prăjire

Panko - Fulgi crocanți de pâine pentru prăjire

este o panatură din fulgi de pâine tipică pentru bucătăria japoneză, folosită pentru prepararea alimentelor prăjite, utilizată singură ca o panatură obișnuită sau adăugată la tempura. Nipponia Panko este produs conform tradiției, folosind pâine albă special creată pentru a fi măcinată în fulgi mai mari sau mai mici, fără a avea crustă de pâine în interior, pentru a produce o panatură fără egal. Datorită dimensiunii fulgilor de pâine măcinați grosier, panatura va fi mai ușoară, mai uscată și mai crocantă.
Nipponia Unagi Kabayaki Anghilă Japoneză La Grătar - Anghilă japoneză (Anguilla japonica) la grătar cu sos kabayaki

Nipponia Unagi Kabayaki Anghilă Japoneză La Grătar - Anghilă japoneză (Anguilla japonica) la grătar cu sos kabayaki

Preparată conform metodei originale japoneze, Unagi Kabayaki de la Nipponia este un file de Anguilla Japonica, fript în sos Kabayaki conform metodei tradiționale japoneze și congelat pentru a păstra toate proprietățile organoleptice ale acestei specii. Unagi Kabayaki este rețeta japoneză pe bază de anghilă cea mai apreciată și cunoscută în lume. Este vorba despre fileuri de anghilă marinate într-un sos dulce pe bază de sos de soia și mirin, și gătite la grătar. Unagi este tăiată longitudinal, complet dezosată și abia apoi înfiptă pe frigărui. Astfel pregătită, unagi este gata să fie pusă la grătar pe binchotan sau cărbune alb (un cărbune vegetal tipic din Japonia, preferat de bucătarii de unagi și yakitori pentru că nu eliberează fum și absoarbe mirosurile neplăcute). După o primă friptură care scoate în evidență umami-ul prezent în carne, unagi este tratată la abur pentru a îndepărta grăsimea în exces.