Produse pentru scumpo (6)

Miere Spaniolă

Miere Spaniolă

Miere spaniolă. Miere de flori dintr-o singură floare (cimbru, rozmarin, flori de portocal, lavandă, lămâie și altele) sau din mai multe flori. Varietăți speciale de miere, cum ar fi mierea de pădure organică sau mierea de castan organică. Polenul este, de asemenea, disponibil.
Miere Spaniolă

Miere Spaniolă

Miere spaniolă. Miere de flori dintr-o singură floare (cimbru, rozmarin, flori de portocal, lavandă, lămâie și altele) sau din mai multe flori. Varietăți speciale de miere, cum ar fi mierea de pădure organică sau mierea de castan organică. Polenul este de asemenea disponibil.
Miere de floare de portocal

Miere de floare de portocal

Miere de azahar premiată cu Premiul Internațional pentru Gust Superior acordat de Institutul Internațional al Gustului din Bruxelles 2024. Juriu format din peste 200 de profesioniști independenți experți în gust din peste 20 de țări, bucătari de renume și somelieri recunoscuți de La Ghid Michelin și Gault Millau. Miere de azahar produsă din nectarul florii de portocal (Citrus spp) și mandarin. Culoarea sa este un chihlimbar foarte deschis, aroma intensă și gust delicat cu componente acide.
Miere de rozmarin

Miere de rozmarin

Miere de rozmarin. Este este produsă din nectar de floarea de rozmarin (Rosmarinus officinalis L.). Culoarea sa este un chihlimbar foarte deschis, aroma este puțin intensă, gustul este foarte dulce și aroma este foarte plăcută. Se recoltează primăvara. Rozmarinul este o plantă tipic mediteraneană, dar în niciun alt loc nu ajunge să formeze masele mari de vegetație care apar în Spania; din acest motiv, această miere este unică și foarte apreciată de toți consumatorii.
Miere de flori

Miere de flori

Miere de flori recoltată din nectar de diverse flori, fără a predomină una anume. Culoarea variază în funcție de florile vizitate de albine. În general, este chihlimbarie, cu un aromă intensă și un gust blând și plăcut.
Miere de pădure

Miere de pădure

La miel de Bosque nu este produsă de albine din nectar de flori, ci dintr-un miere care exudă stejarul, plută și fagul. Culoarea sa este mult mai închisă decât a celorlalte tipuri de miere, mirosul său este prăjit, iar gustul este mai puțin dulce decât al celorlalte tipuri de miere, având note sărate. Este ambalată manual în formate pentru comerțul cu amănuntul sau în formate de capacitate mai mare pentru industrie.