Produse pentru săgeți din oțel pentru cățărători (3)

PECORINO ÎMBĂTRÂNIT ÎN CRUSTĂ DE MENTĂ - Îmbătrânit

PECORINO ÎMBĂTRÂNIT ÎN CRUSTĂ DE MENTĂ - Îmbătrânit

Stagionarea în ziro cu mentă oferă pecorino-ului un amestec intens și captivant de arome, absolut îmbătător. Este prezentat în ambalaj de cadou în formă de bol, cu o greutate de aproximativ 1,400 kg; Disponibil și în ambalaj vidat, cu formă întreagă de aproximativ 1,400 kg; în jumătate de formă, aproximativ 0,750 kg; în sferturi de formă de 0,300 kg.
PECORINO D O P MÂNDRU - Mândru

PECORINO D O P MÂNDRU - Mândru

Vine produs cu lapte recoltat din zonele de proveniență specifică, așa cum este reglementat de regulamentul Consorțiului pentru Gestionarea și Producția al pecorino DOP. Coagularea este prevăzută la o temperatură oscillantă între 35 și 38°C, iar ruperea coagulului trebuie să fie de dimensiunea unui bob de porumb. Forma poate cântări între kg. 1,000 și kg. 3,500. Produția noastră prezintă o greutate de aproximativ kg. 1,800 pe formă și este maturată timp de minimum 120 de zile. Aromele sunt intense, iar gustul este delicat, dar bine definit.
PECORINO CONTADINO NOCE - Maturat

PECORINO CONTADINO NOCE - Maturat

Nu vrem să părem monotoni făcând mereu referire la tradițiile din trecut, vrem pur și simplu să propunem palatelor actuale ceva ce ar fi o crimă să nu cunoști. PECORINO CONTADINO este un brânză specială cu un gust ușor amar, datorită maturării care are loc sub un strat de frunze de nuc. Cu siguranță, chiar și cu eforturi, nu am reuși să explicăm în cuvinte bunătatea acestei brânze prețioase și antice; ceea ce putem afirma cu certitudine este că palatul rămâne încântat!!! ÎNCERCAȚI PENTRU A CREDE!!! Forma este de tip adânc, cu o greutate de aproximativ 1,400 kg. Maturarea este de minimum 120 de zile, dintre care 90 de zile petrecute sub frunzele de nuc, de la care absoarbe aroma ce pătrunde în aluat, făcându-l astfel UNIC și EXCLUSIV!!!