Produse pentru săgeți cu cap de oțel (5)

MURISTELLU - Rosso IGT Isola dei Nuraghi

MURISTELLU - Rosso IGT Isola dei Nuraghi

Obținut dintr-o prelucrare aproape pură a soiului Bovale Sardo (cunoscut local ca Muristellu), o varietate autohtonă reprodusă fidel în acest vin. Fruct al unei fermentații lente în mici cisterne de oțel și al unei maturări îndelungate în butoaie mici de stejar francez timp de 3 ani, a avut o maturare ulterioară în sticlă culcată de un an și puțin mai mult. Culoare roșu rubiniu impenetrabil cu nuanțe violacee, la nas se deschide măreț cu note de piatră de foc, grafit și mici fructe de pădure negre. Pe palat își dezvăluie căldura, urmată de o textură de taninuri moi și catifelate, dezvăluind note de cacao neagră. Vin nefiltrat, eventualele sedimente nu compromit calitatea, ci exalță tipicitatea și atestă integritatea și naturaletea procedurilor noastre enologice. Excelent în acompaniament cu preparate bogate și structurate, cum ar fi feluri principale din vânătoare, carne roșie și brânzeturi maturate.
Vin alb Pecorino PGI

Vin alb Pecorino PGI

Vin alb Pecorino PGI
OCCHETTI ROERO ARNEIS D.O.C.G. - ROERO ARNEIS D.O.C.G.

OCCHETTI ROERO ARNEIS D.O.C.G. - ROERO ARNEIS D.O.C.G.

Vitigno: 100% Arneis. Vinificare: fermentație în tonneaux din stejar francez și acacia. Maturare: păstrare „sur lies” în tonneaux până la următoarea recoltă. Culoare: galben pai intens. Aromă: elegantă și complexă, cu note de fructe mature bine îmbinate cu nuanțe de miere de acacia și condimente dulci. Gust: sărat și plin, cu un final lung și persistent. Grad de alcool: ±13,5%. Asociere gastronomică: este recomandat pentru aperitive, preparate principale delicate, feluri de mâncare pe bază de pește și carne albă. Se servește la o temperatură de aproximativ 8°C.
Pinot Grigio - vin alb

Pinot Grigio - vin alb

Vin alb tipic din nord-estul Italiei; cunoscut în întreaga lume ca aperitiv și ca un vin excelent pentru a însoți paste, pește și pizza. Este bine cunoscut și foarte iubit de americani și englezi.
Capriccio di Mare

Capriccio di Mare

Dintr-o rețetă exclusivă, Delfino Battista creează o adevărată plăcere. Cele mai bune fileuri de anșoa sunt selectate, învăluite în jurul unei capere și ambalate una câte una, cu doar adăugarea de ulei de măsline extravirgin.