Vinuri din Burgundia - Alb
Vignoble : Tot la sud de Burgundia, la granița cu Beaujolais, aria denumirii depășește cea a satului. Satul Saint-Vérand are un "d", denumirea nu are, deoarece este recoltată din șase sate. Aceasta datează din 1971, fiind penultima denumire acordată în regiunea Mâconnais.
Viticultură :
Solul : un calcar jurasian care continuă
straturile calcaroase ale Côte-d'Or, ideal pentru Chardonnay.
Densitate de plantare : 8.500 de plante/hectar.
Tăiere : Guyot.
Recolta : Manuală
Randamente : 55 până la 65 hl/ha, permite strugurilor să
revele nuanțele terroir-ului nostru.
Vinificare : Presare foarte lentă, pentru a respecta fructul. Sucurile de ultimă presare nu sunt reținute.
Îmbătrânire : În cuvă timp de 6 până la 8 luni. Pe parcursul întregului proces, deciziile se iau în principal în funcție de degustări. Aceste date sunt completate în mod natural de analizele tehnice. La fel ca pentru toate vinurile domeniului.