Produse pentru răcitor de vin (1)

Vinuri din Burgundia - Alb

Vinuri din Burgundia - Alb

Vignoble : Tot la sud de Burgundia, la granița cu Beaujolais, aria denumirii depășește cea a satului. Satul Saint-Vérand are un "d", denumirea nu are, deoarece este recoltată din șase sate. Aceasta datează din 1971, fiind penultima denumire acordată în regiunea Mâconnais. Viticultură : Solul : un calcar jurasian care continuă straturile calcaroase ale Côte-d'Or, ideal pentru Chardonnay. Densitate de plantare : 8.500 de plante/hectar. Tăiere : Guyot. Recolta : Manuală Randamente : 55 până la 65 hl/ha, permite strugurilor să revele nuanțele terroir-ului nostru. Vinificare : Presare foarte lentă, pentru a respecta fructul. Sucurile de ultimă presare nu sunt reținute. Îmbătrânire : În cuvă timp de 6 până la 8 luni. Pe parcursul întregului proces, deciziile se iau în principal în funcție de degustări. Aceste date sunt completate în mod natural de analizele tehnice. La fel ca pentru toate vinurile domeniului.