Produse pentru produse de calitate (3)

Protein de mazăre 80%

Protein de mazăre 80%

Proteina din mazăre este obținută prin procese de uscare și lichide din mazăre aurie sau galbenă. În faza de uscare, coaja de mazăre este îndepărtată mecanic și măcinată. Ulterior, se obține făina de mazăre, iar datorită proprietăților sale solubile în apă, proteinele sunt separate și colectate prin centrifugare. Produsul final de proteină din mazăre este un pulbere bej cu un gust curat.
Lizină

Lizină

L-licina (cunoscută și sub denumirea de L-licină) este unul dintre aminoacizii care activează reacțiile enzimatice, sinteza proteinelor și dezvoltarea osoasă. De asemenea, joacă un rol important în metabolismul carbohidraților și absorbția calciului. La scară industrială, este obținută din caprolactam. L-licina apare de obicei sub formă de pulbere albă. Durata de valabilitate a L-Licinei de 25 kg este de 2 ani. Produsul trebuie păstrat într-un mediu uscat și rece. Foodcom furnizează Partenerilor săi Comerciali L-licină în pachete de 25 kg.
Proteină de Mazăre 80% - Calitate Alimentară

Proteină de Mazăre 80% - Calitate Alimentară

Proteina din mazăre este obținută din mazăre galbenă sau aurie prin metode uscate și umede. În etapa de uscare, coaja mazărei este îndepărtată mecanic și măcinată. Ulterior, făina de mazăre este recuperată și, datorită proprietăților sale hidrosolubile, proteinele sunt separate prin centrifugare și colectate. Produsul final de proteine din mazăre este o pulbere bej cu un gust pur.