Produse pentru pastă de spălat osmo (13)

Caise uscate 1000g

Caise uscate 1000g

Caisele sunt o sursă excelentă de mulți antioxidanți, inclusiv beta-caroten și vitaminele A, C și E, precum și potasiu. Antioxidanții, în special flavonoidele, ajută la protejarea corpului împotriva stresului oxidativ, care este asociat cu multe boli cronice, inclusiv diabetul, bolile de inimă și obezitatea. Prețioasa este o sursă excelentă, care oferă caise de culoare galben-portocalie, servind ca un precursor al vitaminei A, ceea ce înseamnă că organismul tău o poate transforma în această vitamină. Toți acești nutrienți protejează ochii de daune. Caisele sunt o bună sursă de fibre solubile, care hrănesc bacteriile intestinale sănătoase și pot îmbunătăți sănătatea sistemului digestiv. Consumul de alimente bogate în potasiu, cum ar fi caisele, poate ajuta la prevenirea hipertensiunii și la reducerea riscului de accident vascular cerebral. Caisele uscate sunt un snack delicios și sănătos, fiind folosite pentru a prepara compoturi și ca ingrediente în diverse preparate.
Pastă de roșii 200 g

Pastă de roșii 200 g

Pate de roșii delicios și sănătos, preparat pe bază de năut, legume la cuptor precum morcovi, ceapă, țelină, cu adăugarea de roșii uscate. Este excelent ca adăugare la pâine, sandvișuri sau pâine prăjită. Are o consistență ușoară, se întinde ușor, are un gust plăcut și ușor picant. Conține proteine, fibre, vitamine și minerale. & NBSP; <strong> Compoziție: </strong> năut fiert 34,8% (năut, apă), legume la cuptor 28% (morcovi, ceapă, țelină), apă, ulei de floarea-soarelui, roșii uscate 1,9%, oțet de mere, sare de mare, usturoi, condimente și ierburi (poate conține urme de muștar și soia) & nbsp; <strong> valori nutriționale la 100 g </strong> valoare energetică 557kj / 133kcaltłtuszek 8,4gw, inclusiv acizi grași saturați 1,1Give 9,3 gw, cu zaharuri 2,4 gbiaux 3,4 g Blunter 3,4 g 0,8 g & nbsp; <strong> Utilizare </strong> pentru unsoarea pâinii, a
Pasta de Nuci 330G Vivio

Pasta de Nuci 330G Vivio

Pastele din alune au fost preparate cu alune 100%, fără niciun alt aditiv inutil. Prezența unei cantități mari de vitamina E în alune, cu proprietăți antioxidante puternice, susține apărarea organismului împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi. Vitamina E conținută în alune protejează împotriva colesterolului rău, prevenind schimbările aterosclerotice, ceea ce este important în prevenirea infarctului miocardic. În plus, alunele conțin cantități mari de vitamine B care contribuie la buna funcționare a sistemului nervos, vitamina C, A, K, acid folic, potasiu, fosfor și calciu. Alunele sunt o sursă de acizi grași sănătoși și fibre. & NBSP; <strong> Compoziție: </strong> Alune prăjite & NBSP; <strong> valoare nutrițională la 100g </strong> valoare energetică 2900KJ / 702Kcal - 35% RDA * grăsimi 63 g - 90%, inclusiv acizi grași saturați 4,51 g - 23% carbohidrați
Pate de roșii 200 g

Pate de roșii 200 g

Un pateu de roșii delicios și sănătos, preparat pe bază de năut, legume coapte precum morcov, ceapă, țelină, cu adăugarea de roșii uscate. Este perfect ca garnitură pentru pâine, sandvișuri sau toasturi. Are o consistență ușoară, se întinde ușor și are un gust plăcut, ușor picant. Conține proteine, fibre, vitamine și minerale.&nbsp;<strong>Ingrediente:</strong> năut fiert 34,8% (năut, apă), legume coapte 28% (morcov, ceapă, țelină), apă, ulei de floarea-soarelui, roșii uscate 1,9%, oțet de mere, sare de mare, usturoi, condimente și ierburi (poate conține urme de muștar și soia)&nbsp;<strong>Valori nutriționale la 100g</strong>Valoare energetică 557kJ/133kcalGrăsimi 8,4g din care acizi grași saturați 1,1gCarbohidrați 9,3g din care zaharuri 2,4gProteine 3,4gFibre 3,4gSare 0,8g&nbsp;<strong>Utilizare</strong>Pentru întins pe pâine, sandvișuri și toasturi.&nbsp;<strong>Observații</strong>După deschidere, se păstrează la frigider și se consumă în termen de 48 de ore.
Slănină vegană 200 g

Slănină vegană 200 g

Saindoux-ul vegetal a fost preparat pe baza de năut și hrișcă, cu adăugarea de măr și ceapă coaptă. Este 100% vegetal și este perfect ca adăugare la toate tipurile de pâine. Este bogat în carbohidrați sănătoși, fibre, proteine, vitamine și minerale. Năutul, cunoscut și sub numele de năut italian, este un adevărat tezaur de proteine nutritive de înaltă calitate. Compoziția sa include, de asemenea, cantități mari de vitamine B, vitamina C, acid folic, precum și fibre alimentare și numeroase minerale, cum ar fi calciul, fierul, magneziul, potasiul sau zincul. Ingredientele conținute în năut previn constipația, reglează ritmul scaunelor și reduc, de asemenea, tensiunea arterială și colesterolul. În terci, vom găsi multe proteine, care sunt similare cu proteinele leguminoaselor și fibrele.
Pierogi Łąckie - alimente congelate

Pierogi Łąckie - alimente congelate

-pierogi rusești -pierogi cu carne -pierogi cu spanac și brânză -pierogi cu căpșuni -pierogi cu afine -pierogi cu brânză dulce -pierogi cu mere -pierogi cu prune -pierogi cu varză și ciuperci -pierogi cu varză și carne -pyzy łąckie -pyzy cu carne -uszka cu ciuperci -uszka cu carne
Caise Uscate 1000g

Caise Uscate 1000g

Apricotele sunt o sursă excelentă de antioxidanți, inclusiv beta-caroten și vitaminele A, C și E, precum și potasiu. Antioxidanții, în special flavonoidele, ajută la formarea unui precursor al vitaminei A, ceea ce înseamnă că organismul dumneavoastră îl poate transforma în această vitamină. Toți acești nutrienți protejează ochii de daune. Apricotele sunt o sursă bună de fibre solubile, care hrănesc bacteriile intestinale sănătoase și pot îmbunătăți sănătatea sistemului digestiv. Consumul de alimente bogate în potasiu, cum ar fi apricotele, poate ajuta la prevenirea hipertensiunii arteriale și la reducerea riscului de accident vascular cerebral. Ele sunt un snack delicios și sănătos, fie ca piure, fie ca musli. Pot fi folosite ca ingredient în preparate uscate, ca supliment pentru carne sau salate. De asemenea, le puteți transforma într-un sos delicios de caise pentru carne și substituente de carne, cum ar fi produsele din soia și seitan.
Caise Uscate 1000G

Caise Uscate 1000G

Merele sunt o sursă excelentă de antioxidanți, inclusiv beta-caroten, precum și vitaminele A, C și E și potasiu. Antioxidanții, în special flavonoidele, ajută la protejarea corpului tău împotriva stresului oxidativ, care este asociat cu multe boli cronice, inclusiv diabetul, bolile de inimă și obezitatea. Merele sunt o sursă excelentă de beta-caroten, luteină, zeaxantină și vitaminele C și E. Beta-carotenul - care conferă merelor culoarea galben-portocalie - acționează ca un precursor al vitaminei A, ceea ce înseamnă că corpul tău îl poate transforma în această vitamină. Toți acești nutrienți protejează ochii de deteriorare. Merele sunt o sursă bună de fibre solubile, care hrănesc bacteriile intestinale sănătoase și pot îmbunătăți sănătatea sistemului digestiv. Potasiul sprijină semnalizarea nervoasă, contracțiile musculare și echilibrul fluidelor. Consumul de alimente bogate în potasiu, cum ar fi merele, poate ajuta la prevenirea hipertensiunii și la reducerea riscului de accident vascular cerebral.
Grăsime vegană 200 g

Grăsime vegană 200 g

Grăsimea vegană a fost preparată pe bază de năut și hrișcă, cu adăugarea de măr și ceapă coaptă. Este 100% vegană și este perfectă ca adăugare la toate tipurile de pâine. Este bogată în carbohidrați sănătoși, fibre, proteine, vitamine și minerale. Năutul, cunoscut și sub numele de mazăre italiană, este o adevărată comoară de proteine nutritive de înaltă calitate. Compoziția sa include, de asemenea, cantități mari de vitamine B, vitamina C, acid folic, precum și fibre dietetice și numeroase minerale, cum ar fi calciul, fierul, magneziul, potasiul sau zincul. Ingredientele conținute în năut previn constipația, reglează ritmul mișcărilor intestinale și reduc, de asemenea, tensiunea arterială și colesterolul. În terci vom găsi o mulțime de proteine, care sunt similare cu proteinele din leguminoase și fibre. Conține aminoacizi exogeni: lizină, care îmbunătățește absorbția calciului și întărește imunitatea, și triptofan, necesar pentru producția de serotonină.
Pate a'la Falafel 200 g

Pate a'la Falafel 200 g

Pastetă delicioasă și sănătoasă A'la Falafel, preparată pe bază de năut, legume prăjite precum morcovi, ceapă, țelină cu curry și ghimbir, care îi conferă o notă orientală. Este excelentă ca acompaniament pentru pâine, sandvișuri sau toast. Are o consistență ușoară, se întinde ușor, având un gust plăcut. Conține proteine, fibre, vitamine și minerale. , usturoi, usturoi, usturoi, usturoi, curry (inclusiv muștar), piper, ghimbir uscat. Comentarii </strong> păstrați în frigider după deschidere și consumați în termen de 48 de ore.
Mazăre Despicată Jumătate 5kg Horeca

Mazăre Despicată Jumătate 5kg Horeca

Firma noastră are plăcerea de a oferi produsul Mazăre Decorticată Jumătate din gama de produse destinate distribuitorilor și rețelelor care deservesc sectorul Horeca. Produsele noastre sunt curățate și ambalate în unitatea noastră, acordăm o atenție deosebită calității acestora. Mazărea este o plantă leguminoasă. Aceasta reprezintă o sursă bună de proteine, furnizează de asemenea carbohidrați, precum și fibre care îmbunătățesc digestia. În plus, mazărea are un efect alcalinizant. Este un ingredient de bază în ciorba militară de mazăre, dar se potrivește perfect în diverse tipuri de paste pentru sandvișuri, supe sau salate.
Pastă de alune 330g vivio

Pastă de alune 330g vivio

Pasta din alune a fost preparată cu 100% alune, fără aditivi inutili. Prezența unei cantități mari de vitamina E în alune, cu proprietăți antioxidante puternice, susține apărarea organismului împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi. Vitamina E conținută în alune protejează împotriva colesterolului rău, prevenind modificările aterosclerotice, ceea ce este important în prevenirea infarctului miocardic. În plus, alunele conțin cantități mari de vitamine B care contribuie la funcționarea adecvată a sistemului nervos, vitamina C, A, K, acid folic, potasiu, fosfor și calciu. Alunele sunt o sursă de acizi grași sănătoși și fibre. <strong> Compoziție: </strong> alune prăjite <strong> Valoare nutrițională la 100 g </strong> valoare energetică 2900kJ/702kcal - 35% RDA*grăsimi*grăsimi*grăsimi*grăsimi* 63g - 90% inclusiv acizi grași saturați 4.51g - 23% carbohidrați 14.9g - 6% inclusiv zaharuri 3.
Pasta de Nuci Catar 330G

Pasta de Nuci Catar 330G

Nucile de caju își datorează numele unei forme specifice care amintește de rinichi. Spre deosebire de alte nuci, acestea se caracterizează printr-o dulceață și o finețe clare. Pasta de nuci de caju, datorită unei compoziții simple, este capabilă să furnizeze o serie de vitamine și minerale valoroase pentru organismul uman. Acizii grași nesaturați sănătoși merită o atenție deosebită. În plus, nucile de caju ne oferă o doză de vitamine necesare: A, D, E și K, precum și minerale precum: calciu, fosfor, potasiu, cupru și fier. Nucile de caju nu sunt doar o sursă excelentă de energie, vitamine și minerale, ci și de proteine. Prin urmare, acestea pot reprezenta un supliment valoros în dieta persoanelor care renunță zilnic la carne și produse de origine animală. Pot fi utilizate cu succes pentru sosuri și dressinguri de salată, precum și pentru gătitul asiatic.