Clătite din hrișcă - Producător de clătite și galette
Clătita din făină de hrișcă poate fi consumată rece la micul dejun, înlocuind pâinea, dar și rulată ca un „sandwich sănătos” umplută cu salată verde, legume crude, ton sau bucățele de pui.
Clătită tradițională din regiunea Poher, în Centrul Finistère
Diametru: aproximativ 40 cm
Ingrediente: Lapte, făină de hrișcă (55%), făină de grâu, ouă, făină de soia fără OMG, ulei de floarea-soarelui, sare
Datorită rețetei sale echilibrate, este perfectă pentru persoanele care sunt preocupate de silueta și/sau sănătatea lor.
Această clătită este bine coaptă, în scop de conservare.
Se consumă rece în sandwich, sau la micul dejun și la gustare (unsă cu unt sau cu ciocolată, gem...), și umplută la prânz și cină.
Idee de masă:
Pentru masă, o puteți umple cu tot ce vă puteți imagina:
- unt, cașcaval, șuncă, ou,
- unt, somon afumat, suc de lămâie
- brânză, salată
- cârnați
- slănină afumată
- cu legume mici