Boabe de cacao - Boabe de cacao, Ciocolată, Cacao
Cacaoa este ingredientul cheie în produsele de ciocolată, batoanele de ciocolată, ciocolata la cutie sau vrac, multe tipuri de biscuiți și prăjituri.
De asemenea, este utilizată pe scară largă în produsele cosmetice, cum ar fi cremele hidratante și săpunurile. Odată ce boabele au fost fermentate și uscate, ele pot fi procesate pentru a produce o varietate de produse, de exemplu:
•Unt de cacao
•Pudră de cacao
•Nibs de cacao și multe altele.
Cacaoa are multe efecte pozitive asupra corpului, ajută la prevenirea bolilor de inimă, conține mulți nutrienți care sunt buni pentru creier și ajută la eliberarea serotoninei și dopaminei, care sunt hormonii fericirii.
•Furnizăm boabe de cacao uscate și complet fermentate.
Origine: Nigeria
Boabe mucegăite: 2.67%
Umiditate: 6.26%
Boabe afectate de insecte: 0.67%
Boabe sărăcie: 4.33%
Amestec: 0.02%
Salmonella: Absent
Boabe/300 de grame: 281
Total boabe defecte: 3.34%