Produse pentru macadam eu (7)

Tablete Mac 500 mg 100g (extract 4:1) - Tablete Mac 500 mg 100g (extract 4:1)

Tablete Mac 500 mg 100g (extract 4:1) - Tablete Mac 500 mg 100g (extract 4:1)

Fiecare comprimat conține 500 mg de plante cultivate organic. Comprimatul este de 20 de ori mai eficient decât pudra. Unii consideră maca ca o plantă care îmbunătățește memoria și adaugă energie. Maca este bogată în carbohidrați de înaltă calitate care furnizează această energie, poate oferi de asemenea corpului o proteină ușor digestibilă, importantă în principal pentru persoanele care practică sportul, și fibre - responsabile, printre altele, pentru buna funcționare a intestinelor. Maca este recomandată pentru: • Persoanele care duc un stil de viață activ • În stările de oboseală cronică • Pentru persoanele expuse la o creștere a eforturilor fizice și mentale • În stările de carență de vitamine și minerale, se recomandă 1 comprimat de 5 ori pe zi după o masă. Nu depășiți porțiile recomandate pentru consumul zilnic.
Pudră de Maca Bio 100g - SUPLEMENT DIETETIC

Pudră de Maca Bio 100g - SUPLEMENT DIETETIC

Maca este o legumă rădăcinoasă, ale cărei proprietăți și efecte sunt utilizate de locuitorii din Peru de mii de ani. Medicina tradițională peruană recomandă utilizarea rădăcinilor de maca în principal pentru întărire. Rădăcina de maca este o sursă bogată de proteine. Conține aproape toate aminoacizii esențiali, inclusiv arginina. Rădăcina de maca este compusă din aproximativ 70% carbohidrați și 20% fibre alimentare. Rădăcina măcinată conține aproximativ 4% grăsimi, dintre care 70% sunt acizi grași nesaturați. În plus, rădăcina de maca conține un set de vitamine, cum ar fi A, B1, B2, B6, C și E, precum și minerale - calciu, fier, cupru, zinc, mangan, potasiu și sodiu. Locuitorii din Peru infuzează rădăcina uscată cu lapte sau apă pentru a obține o pastă aromatică. De asemenea, din rădăcina uscată se produce făină, care este folosită ulterior pentru prepararea mâncărurilor zilnice și a produselor de patiserie. &nbsp;<strong>Compoziție:</strong> maca organică măcinată (Lepidium meyenii Walp.
Pudră de Maca Bio 100G - Supliment dietetic

Pudră de Maca Bio 100G - Supliment dietetic

Maca este o plantă de rădăcină, ale cărei proprietăți și acțiune au fost utilizate de locuitorii din Peru timp de mii de ani. Medicina tradițională peruană recomandă utilizarea rădăcinilor MAC în principal pentru întărire. Mac Shades este o sursă bogată de proteine. Conține aproape toți aminoacizii necesari, inclusiv arginina. Rădăcina MAC este compusă din aproximativ 70% carbohidrați și 20% fibre dietetice. Rădăcina măcinată conține grăsimi în proporție de aproximativ 4%, dintre care până la 70% sunt acizi grași nesaturați. În plus, rădăcina Mac conține un set de vitamine precum A, B1, B2, B6, C și E, și minerale - Calciu, fier, cupru, zinc, mangan, potasiu și sodiu. Locuitorii din Peru preparau rădăcina uscată cu lapte sau apă pentru a obține pulpa aromatică. De asemenea, produc făină din rădăcina uscată, pe care o folosesc apoi pentru a pregăti feluri de mâncare zilnice și pentru coacere. & Nbsp; <strong> compoziție: </strong> maca organică în pulbere (lepidium meyenii walp.
Tablete Maca 500mg 100g (extract 4:1)

Tablete Maca 500mg 100g (extract 4:1)

Fiecare tabletă conține 500mg de extract din plante de maca cultivate organic. Tableta este de 20 de ori mai eficientă decât pulberea. Unii consideră maca o plantă care îmbunătățește memoria și oferă energie. Maca este bogată în carbohidrați de înaltă calitate, care furnizează această energie, și poate oferi organismului proteine ușor absorbabile, esențiale mai ales pentru persoanele care practică sport, precum și fibre – responsabile, printre altele, pentru funcționarea corectă a intestinelor. Maca este recomandată: • persoanelor care duc un stil de viață activ • în stări de oboseală cronică • pentru persoanele expuse la efort fizic și mental crescut • în stări de deficit de vitamine și minerale Consumați 1 tabletă de 5 ori pe zi după masă. Nu depășiți porția recomandată pentru consumul zilnic.
Fulgi de Migdale 250g

Fulgi de Migdale 250g

Fulgi de migdale, precum și migdalele în sine, sunt bogate în nutrienți. Ele conțin vitamine, minerale, proteine și fibre, având astfel efecte benefice asupra sănătății. Au un conținut ridicat de grăsimi nesaturate sănătoase. Grăsimile nesaturate sunt o componentă indispensabilă a unei alimentații sănătoase. Se consideră că consumul lor regulat poate reduce nivelul general de colesterol. Migdalele sunt bogate în vitamina E, un antioxidant bine cunoscut, o substanță care oprește procesele de oxidare, eliminând astfel venele și prevenind bolile de inimă și încetinind îmbătrânirea celulară. Se crede că migdalele contribuie la menținerea unor oase sănătoase prin calciu, magneziu, mangan, cupru, vitamina K, proteine și zinc. În plus, migdalele conțin: vitaminele B, fibre și fosfor. & Nbsp; <strong> Compoziție: </strong> migdale & nbsp; <strong> valoare nutrițională la 100g </strong> valoare energetică
Pulbere de Maca Bio 100G - Supliment Alimentar

Pulbere de Maca Bio 100G - Supliment Alimentar

Maca este o legumă rădăcinoasă, ale cărei proprietăți și efecte sunt folosite de locuitorii din Peru de mii de ani. Medicina tradițională peruană recomandă utilizarea rădăcinilor de MAC în principal pentru întărire. Mac Shades este o sursă bogată de proteine. Conține aproape toate aminoacizii necesari, inclusiv arginină. Rădăcina de MAC conține aproximativ 70% carbohidrați și 20% fibre dietetice. Rădăcina pulbere are un conținut de grăsimi de aproximativ 4%, dintre care până la 70% sunt acizi grași nesaturați. În plus, rădăcina de MAC conține o serie de vitamine precum A, B1, B2, B6, C și E, precum și minerale - calciu, fier, cupru, zinc, mangan, potasiu și sodiu. Locuitorii din Peru infuzează rădăcina uscată cu lapte sau apă pentru a obține o pulpă aromatică. În plus, ei produc făină din rădăcina uscată, pe care o folosesc apoi pentru a prepara feluri de mâncare zilnice și pentru coacere.
Fulgi de migdale 250g

Fulgi de migdale 250g

Fulgi de migdale, la fel ca migdalele în sine, sunt bogate în nutrienți. Conțin vitamine, minerale, proteine și fibre, având astfel un efect benefic asupra sănătății. Au un conținut ridicat de grăsimi sănătoase nesaturate. Grăsimile nesaturate sunt un ingredient esențial al unei diete sănătoase. Se consideră că consumul lor regulat poate reduce nivelul total de colesterol. Migdalele sunt bogate în vitamina E, un antioxidant cunoscut, o substanță care oprește procesele de oxidare, desfundând astfel venele și prevenind bolile de inimă, precum și încetinind îmbătrânirea celulelor. Se consideră că migdalele contribuie la menținerea sănătoasă a oaselor prin conținutul lor de: calciu, magneziu, mangan, cupru, vitamina K, proteine și zinc. În plus, migdalele conțin: vitamine din grupul B, fibre și fosfor.&nbsp;<strong>Ingrediente:</strong> migdale&nbsp;<strong>Valoare nutrițională per 100g</strong>Valoare energetică 2489kJ/602kcal - 30% VNR*Tăiței 50,6g - 72%dintre care acizi grași saturați 3,9g - 20%Carbohidrați 9,5 - 4%dintre care zaharuri 5g - 6%Bi