Fulgi de migdale 250g
Fulgi de migdale, la fel ca migdalele în sine, sunt bogate în nutrienți. Conțin vitamine, minerale, proteine și fibre, având astfel un efect benefic asupra sănătății. Au un conținut ridicat de grăsimi sănătoase nesaturate. Grăsimile nesaturate sunt un ingredient esențial al unei diete sănătoase. Se consideră că consumul lor regulat poate reduce nivelul total de colesterol. Migdalele sunt bogate în vitamina E, un antioxidant cunoscut, o substanță care oprește procesele de oxidare, desfundând astfel venele și prevenind bolile de inimă, precum și încetinind îmbătrânirea celulelor. Se consideră că migdalele contribuie la menținerea sănătoasă a oaselor prin conținutul lor de: calciu, magneziu, mangan, cupru, vitamina K, proteine și zinc. În plus, migdalele conțin: vitamine din grupul B, fibre și fosfor. <strong>Ingrediente:</strong> migdale <strong>Valoare nutrițională per 100g</strong>Valoare energetică 2489kJ/602kcal - 30% VNR*Tăiței 50,6g - 72%dintre care acizi grași saturați 3,9g - 20%Carbohidrați 9,5 - 4%dintre care zaharuri 5g - 6%Bi