Produse pentru m ciocolată neagră (2)

Ciocolată cu Alune

Ciocolată cu Alune

10% acid caprilic (C8) derivat din nucă de cocos, spre deosebire de acizii grași cu lanț lung, MCT-urile (trigliceridele cu lanț mediu) ocolesc complet tractul gastrointestinal și ajung direct la ficat pentru producția de cetone. Este cunoscut și sub denumirea de „glucoza grăsimilor”. Există unsprezece acizi grași diferiți în nuca de cocos. Patru dintre aceștia sunt MCT-uri: acidul caproic (C6), acidul caprilic (C8), acidul capric (C10) și acidul lauric (C12). C12 este tehnic un MCT, dar corpul îl procesează ca pe un acid gras cu lanț lung. În timpul postului sau al consumului unei diete care imită postul, cum ar fi o dietă săracă în carbohidrați sau o dietă ketogenică, corpul devine catabolic (degradare) și va începe în mod natural să creeze corpuri cetonice în ficat. Există 3 tipuri principale de corpuri cetonice. Mai întâi, corpul va produce Acetoacetat (AcAc), apoi îl va transforma în Betahidroxibutirat (BHB) și, când există suficient BHB, restul se va transforma în Acetonă, pe care o expirăm sau o eliminăm prin urină. Nuci pure de alune: Foarte bogate în Vitamina E Ulei de macadamia: bogat în Omega 7 (acid palmitoleic) SKU: 5430002193014 care Polyol: 11,2g Energie: 441Kcal, 1846kJ Grăsimi totale: 39,8g care Grăsimi saturate: 20,4g Carbohidrați: 17,4g care Zahăr: 5g* Proteine: 11,9g Sare: 0,0g Fibre: 27,9g Combinație de îndulcitori naturali: Thaumatin, Riboză și Eritritol
Origine Dark 70%: Venezuela

Origine Dark 70%: Venezuela

Povestea venezueleană Pădure Cacao Rio Caribe Superior crește în agroforesterie, în care copacii de cacao sunt intercultivați cu alte culturi. Acest sistem agricol promovează biodiversitatea și formează o zonă tampon care protejează pădurile rămase și parcul național, Península de Paria. Creșterea cacao-ului ajută la protejarea mediului natural, oferind în același timp fermierilor oportunitatea de a câștiga un venit. Cacao Venezuela Rio Caribe Superior provine din varietățile Trinitario și Criollo. Boabele au o aciditate scăzută și au un corp intens și puternic de ciocolată, cu nuanțe dulci, de nuci și florale. Aplicarea constantă a protocoalelor în timpul recoltării și post-recoltării duce la o calitate deosebită, etichetată ca 'superior'. După culegerea manuală, fermierii aduc boabele umede la o unitate centrală de fermentare, unde sunt fermentate timp de 6 sau 7 zile în cutii de lemn, cu întoarcere controlată în funcție de temperatură. Origine: Venezuela Regiune: Arismendi – statul Sucre Varietate: Criollo și Trinitario Nuanțe: de nuci, dulce, floral SKU: 5430002193267 Polioli: 17,6g ° Energie: 451Kcal, 1887kJ Grăsimi totale: 39,6g Grăsimi saturate: 24,4g Carbohidrați: 28,7g Zahăr: 7,6g * Proteine: 12,5g Sare: 0g