Cocktail de creveți
Puteți oferi acestui preparat clasic o notă modernă cu un dressing ușor și aerisit. Cea mai bună modalitate de a-l servi este în cupe de cocktail reci, cu câteva creveți fierți, atârnând de marginea cupei. Rețeta este pentru patru persoane.
Lista de ingrediente
1 kilogram de creveți curățați, fără cap și fierți
200 de grame de frunze de salată baby
1 lămâie tăiată felii
Dressing
½ cană de maioneză
2 linguri de iaurt grecesc
3 linguri de ketchup de roșii
1 linguriță de smântână de hrean
1 linguriță de sos Worcestershire
Piper cayenne
Suc de lime
Sare
Amestecați toate ingredientele pentru a face sosul și strecurați-l într-un sifon de frișcă. Încărcați cu un cartuș de frișcă N2O și agitați intens. Îndepărtați cartușul de frișcă și puneți capacul ferm. Refrigerati timp de 15 minute.
Între timp, tocați cea mai mare parte a creveților, lăsând doar 45 pentru prezentare.