Produse pentru l glutamina suplimentară (9)

Glutation

Glutation

Aminoacizi
L-Lizină

L-Lizină

L-Lizina este un aminoacid esențial și proteogenic.
L-Selenometionină

L-Selenometionină

L-Selenometionină 0,5%
Portocalie de acridină - Substanțe chimice fine

Portocalie de acridină - Substanțe chimice fine

CAS Nr.: [65-61-2] Temperatura de stocare: 2-8°C EINECS: 233-353-6 Condiții de expediere: temperatura camerei MW: 301,81 g/mol Formula: C17H20N3Cl CAS Nr:[65-61-2] Cod:00732
Carbonat de calciu

Carbonat de calciu

Oferim carbonat de calciu de calitate garantată, la prețuri stabile și ambalat corespunzător pentru transport. Aveți nevoie de sfaturi pentru alegerea produsului sau căutați o substituție potrivită? Experții noștri în aplicații și produse sunt bucuroși să vă ajute! Experiența și cunoștințele noastre profunde în domeniul substanțelor chimice speciale și ingredientelor ne asigură că suntem bine poziționați pentru a sprijini eficient atât clienții, cât și furnizorii noștri cu expertiză în produse și aplicații. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații!
Bază de L-Carnitină

Bază de L-Carnitină

Atunci când se urmărește o pierdere în greutate prin sport și dietă, se recomandă utilizarea Carnitinei ca supliment pentru a obține un metabolism mai bun al acizilor grași. Atunci când se urmărește o pierdere în greutate prin sport și dietă, se recomandă utilizarea Carnitinei ca supliment pentru a obține un metabolism mai bun al acizilor grași, deoarece metabolismul persoanelor supraponderale nu este, de obicei, adaptat la efortul fizic. În special, sportivii de anduranță consumă frecvent L-Carnitină ca supliment alimentar, deoarece prin administrarea de L-Carnitină se pot obține creșteri ale performanței. Această creștere a performanței se referă la recuperarea după un efort sportiv intens. Prin urmare, Carnitina este considerată în sport unul dintre cei mai eficienți stimulatori ai performanței și arderea grăsimilor.
Lactat de sodiu

Lactat de sodiu

este un săruri de sodiu ale acidului lactic. Lactatul de sodiu face parte din grupul substanțelor hidratante pentru piele, care mențin umiditatea naturală a pielii și contribuie la un pH ușor acid. Substanțele (glicerina, ureea și acidul organic) formează împreună Factorul Natural de Hidratat (NMF). În UE, lactatul de sodiu este cunoscut ca aditiv alimentar E 325. Sarea este ușor solubilă în apă. Fluidul este aproape incolor și aproape fără miros sau gust. Lactatul de sodiu este, de asemenea, disponibil în diverse concentrații (50% / 60%), la cerere cu pH ajustat. Calități: 50%, 50% pH 5.5, 60% Aspect: clar până la alb Număr CAS: 72-17-3 INCI: Lactat de sodiu Durabilitate: 2 ani Depozitare: trebuie păstrat într-un loc răcoros, uscat și ferit de lumină, în ambalaj sigilat
L-Lizină

L-Lizină

L-Lizină HCl, fermentată, antiaglomerant