Pudră de Maca Bio 100g - SUPLEMENT DIETETIC
Maca este o legumă rădăcinoasă, ale cărei proprietăți și efecte sunt utilizate de locuitorii din Peru de mii de ani. Medicina tradițională peruană recomandă utilizarea rădăcinilor de maca în principal pentru întărire. Rădăcina de maca este o sursă bogată de proteine. Conține aproape toate aminoacizii esențiali, inclusiv arginina. Rădăcina de maca este compusă din aproximativ 70% carbohidrați și 20% fibre alimentare. Rădăcina măcinată conține aproximativ 4% grăsimi, dintre care 70% sunt acizi grași nesaturați. În plus, rădăcina de maca conține un set de vitamine, cum ar fi A, B1, B2, B6, C și E, precum și minerale - calciu, fier, cupru, zinc, mangan, potasiu și sodiu. Locuitorii din Peru infuzează rădăcina uscată cu lapte sau apă pentru a obține o pastă aromatică. De asemenea, din rădăcina uscată se produce făină, care este folosită ulterior pentru prepararea mâncărurilor zilnice și a produselor de patiserie. <strong>Compoziție:</strong> maca organică măcinată (Lepidium meyenii Walp.