Condiment din semințe de coriandru
Cultivate în mod natural în întreaga lume, semințele de coriandru și-au găsit locul în bucătăriile din America Latină, Asia și Africa de Sud. Semințele sunt obținute din fructul uscat al plantei și au un parfum plăcut, cald, citric, cu o ușoară notă de condiment – total diferit de frunzele proaspete de coriandru!
În forma lor întreagă, semințele sunt folosite frecvent pentru a prepara anumite stiluri de bere (în special stiluri europene) împreună cu coajă de portocal pentru a adăuga o aromă citrică. Semințele de coriandru sunt, de asemenea, unul dintre ingredientele cheie în aromatizarea ginului! Semințele întregi pot fi folosite și pentru murături și saramură pentru a adăuga un element citric și picant. Măcinate, condimentul este de obicei folosit în curry-uri și produse de patiserie – după ce a fost prăjit și măcinat pentru a înmuia condimentul. Coriandrul măcinat este un condiment în Garam Masala folosit în cantități generoase alături de chimen și alte condimente regionale.
Grup de produse: Condimente și Ierburi
Categorie: Condiment
Tip: Întreg
Natură: Natural