Produse pentru comune (3)

FARINĂ PROFESIONALĂ - Făină pentru pizza

FARINĂ PROFESIONALĂ - Făină pentru pizza

W: 400 ÷ 420. Făină de grâu obișnuită din cele mai bune grâne nord-americane, pentru cei mai exigenți pizzaioli. Ideală pentru aluaturi cu metodă tradițională, timp lung de dospire de peste 24 de ore și depozitare de până la 6 zile în cameră refrigerată. 25KG - 10KG
FĂINĂ ROȘIE - Făină pentru pizza

FĂINĂ ROȘIE - Făină pentru pizza

W: 330 ÷ 360. O amestec de făină de grâu obișnuit din cereale selectate. Ideal pentru aluaturi cu metodă tradițională, timp lung de dospire și păstrare de până la 2 zile în cameră refrigerată pentru a produce tradiționala "Pizza Napolitană". 25KG - 10KG
Pasaj Masculin - BUSHINGS

Pasaj Masculin - BUSHINGS

Izolatorii trecători masculini din steatit sunt utilizați ca dopuri simple cu funcția de izolatori electrici, adesea vânduți împreună cu articolul izolator trecător feminin ca trecere în pereți în cuptoarele industriale și în echipamentele electrice și electronice, ca izolator de trecere sau pur și simplu ca etanșare. Material: Steatit C221 Temperatură: max. 1000°C