Calitate alimentară
N2O de calitate alimentară este un protoxid de azot care, așa cum puteți ghici, este utilizat în industria alimentară și, prin urmare, are calitatea necesară pentru această industrie. Într-adevăr, această formă de protoxid de azot este purificată și prezintă un grad de puritate de 99,7 %.
Protoxidul de azot (N2O) de calitate alimentară este utilizat, printre altele, în încărcătoarele de frișcă. Acest gaz poate fi vândut în încărcătoare de frișcă și introdus în sifonul de frișcă, sau prin intermediul cartușelor de frișcă, de asemenea, bine cunoscute. Protoxidul de azot (N2O) se poate amesteca cu substanțele grase introduse în sifonul de frișcă pentru a forma o spumă, o cremă sau o frișcă. Pe lângă acest avantaj, avantajul protoxidului de azot (N2O) în industria alimentară este, de asemenea, că protoxidul de azot are proprietăți antibacteriene. Și datorită acestui fapt, frișca rămâne bună timp de până la 10 zile în frigider.