Zahăr de Palmier Organic
zahăr din palmier
Sucul de zahăr este extras din florile palmierilor. Palmierul Arenga este foarte apreciat pentru calitatea superioară a sucului său de zahăr.
Procesare
Palmierii sunt cultivați de o cooperativă, la care sunt afiliați mai mulți fermieri. Palmierii sunt crescuți într-o zonă care a fost arsă în trecut și care acum a fost transformată într-o extracție modernă și durabilă de zahăr prin noua creștere a palmierilor. Folosind o metodă complexă, sucul gros este procesat în zahăr Arenga. Acest zahăr este furnizat de fundația Masarang. În plus, plantațiile amenajate oferă un nou habitat pentru speciile pe cale de dispariție. Zahărul din palmier seamănă cu zahărul brun, dar spre deosebire de zahărul obișnuit de masă și zahărul brun, zahărul din palmier conține mult mai multe minerale, cum ar fi magneziul și potasiul. Structura zahărului din palmier este similară cu cea a zahărului moale și, prin urmare, este foarte potrivită pentru coacere. Zahărul din palmier are un gust caracteristic de caramel și este ideal pentru îndulcirea alimentelor și băuturilor.