Produse pentru atria calzone kebab (2)

Cârnați de Toulouse cu linte gătită - Linte gătită regională

Cârnați de Toulouse cu linte gătită - Linte gătită regională

Pentru a aprecia această specialitate, turnați conținutul cutiei într-un recipient, acoperiți și lăsați să fiarbă la foc mic. Aveți grijă să amestecați din când în când. 10 minute aproximativ pentru un format de 1 porție 15 minute pentru un format de 2 porții Grăsimi: 9,0 g Dintre care acizi grași saturați: 3,9 g Carbohidrați: 8,7 g Dintre care zaharuri: <0,5 g Fibre: 2,0 g Proteine: 8,4 g Sare: 0,76 g
Cârnați Uscați - Cârnați fără nitriți

Cârnați Uscați - Cârnați fără nitriți

Vocația noastră: a reda noblețea cârnaților, emblemă a gastronomiei franceze! Acest cârnat artizanal este fabricat în atelierul nostru de mezeluri din Laissac, în Aveyron. Compoziția sa este formată din doar 3 ingrediente: porc, sare de Guérande și piper Kampot IGP din Cambodgia. Această carne uscată se păstrează timp de 3 luni la temperatura camerei. Se va asocia perfect cu coppa, lonzo, cârnat, carne uscată de vită și nuci de jambon pentru a vă oferi un platou de aperitive 100% fără nitriți și fără conservanți. Toate mezelurile noastre fără nitriți sunt elaborate din porci selectați cu grijă în Aveyron. Proveniență: Laissac, Aveyron Greutate: aproximativ 250g Ingrediente: Porc, sare de Guérande, piper Kampot IGP, intestin natural