Bardes
• Barde din plăci: cu sau fără hârtie intercalată
• Barde tăiate la dimensiune pentru frigărui, fripturi, tournedos, paupiettes
• Materii prime provenite din abatoare autorizate CEE
APLICAȚII
• Barde pentru a înveli toate tipurile de carne: porc, păsări, vită, miel…
• Pentru toate tipurile de produse: fripturi, frigărui, tournedos, paupiettes, pateuri…
AMBALARE
• Proaspăt sau congelat: Cutie sau ladă de 5, 10 sau 20 kg
• Vacuumat în pachet de 2,5 sau 5 kg: Cutie de 20 kg sau ladă
• Sub atmosferă modificată: În tavă de polistiren de 3 sau 5 kg sau în ambalaj flexibil de 3 sau 5 kg
CONSERVARE
• La rece: 9 zile la 0 +4°C
• La congelat: 12 luni la -18°C
• Vacuumat: 15 zile la 0 +4°C
• Sub atmosferă modificată: 21 zile la 0 +4°C