Oliba ulei de măsline extravirgin cu polifenoli ecologici 5 l
Uleiul de măsline extravirgin conține polifenoli, oferind de 10 ori mai mulți antioxidanți decât uleiul de măsline extravirgin convențional. Uleiul nostru este obținut direct din măslini, printr-un proces mecanic și extracție la rece, fără filtrare și cu o decantare naturală atentă, pentru a nu deteriora polifenolii de înaltă calitate, fiind obținut din măslinele varietății Arróniz, la momentul exact al coacerii, fără a atinge starea maximă de coacere, păstrând toate aromele și gusturile intacte, prin procese mecanice și de extracție la rece. Datorită varietății Arróniz, printr-un proces de decantare naturală atentă, polifenolii din uleiul de măsline, cum ar fi hidroxitirosolul și oleuropeina, ajută la reducerea incidenței diverselor patologii degenerative, protejând lipidele din sânge de stresul oxidativ. 159 mg/kg, Oleuropeina 94,1 mg/kg, Tirosol 81,9 mg/kg, Oleocanthal 141 mg/kg. Se recomandă consumul în stare brută (singur sau adăugat în alimente reci). Cu două linguri pe zi, vei avea grijă de inimă și vei menține un nivel adecvat de colesterol. În plus, vei proteja celulele de stresul oxidativ, încetinind astfel procesul de îmbătrânire.