Italia, Giuliano
...Făină "00", zahăr, ouă, unt, grăsimi și uleiuri vegetale, vanilină. FARCITURĂ: Ricotta, zahăr, semolă, portocală confiată, piure de portocală, aromă de scorțișoară, vanilie. PREPARARE: Ungem cu gălbenuș de ou. Coacem la 220° în cuptorul preîncălzit. COACERE: Aproximativ 12 minute.
Italia, Napoli
... vechi. Aici, maiaua este supusă unui tratament atent de hrănire până la o maturare completă de 36 de ore. Și aici se naște gama „Mamă”, rod al creativității Cupiello și al capacității sale de a uni cele mai vechi și naturale ingrediente: făină, ouă, zahăr, unt și maia proaspătă. Principalele noastre linii de producție sunt Cornetti Mamă, linia de croissante vegane, Muffin și Tortine monoporție, Viennoiserie, Tipicitate napoletană și multe altele.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play