...Zaharul alb cristalin este obținut din sfecla de zahăr. Procesul începe cu extracția sucului dulce, care este apoi purificat, concentrat și cristalizat. Acest lucru permite obținerea unor cristale de zahăr uniforme și strălucitoare. Zaharul, rafinat pentru a elimina impuritățile, prezintă o culoare albă strălucitoare și un gust pur, fără aftertaste. Textura sa crocantă și cristalele de dimensiuni medii până la mari îl fac un ingredient deosebit. Origine: Ucraina. Ambalare: Pungi: 1kg și 2kg / saci kraft: 5kg, 10kg, 25kg / saci din polietilenă: 40kg și 50kg. Paletizare: 750kg până la 1000kg.
Polonia, Poniec
... Zahăr Brown Brut. Oferim un Zahăr Alb Rafinat Brazilian Icumsa 45 de calitate premium en-gros pentru a satisface cerințele exacte ale clienților noștri de seamă. Zahărul oferit de noi este cunoscut pentru puritatea sa și forma sa cristalină excelentă. Pentru a-l păstra în siguranță și a-l livra la timp, depozităm Zahărul în depozitul nostru sofisticat. În plus, pentru a-l proteja de impurități, îl oferim în ambalaje de calitate și igienice.
...Zaharul alb este cel mai popular îndulcitor folosit în produsele de patiserie și băuturi. A fost un îndulcitor versatil timp de decenii, extras din trestie de zahăr și sfeclă de zahăr. După recoltare, sucul din ambele produse este extras și fiert pentru a îndepărta umiditatea. Pe măsură ce umiditatea scade, zaharoza naturală din suc începe să cristalizeze. Dacă doriți să cumpărați Zahar alb la...
Slovacia, Presov
...Zahăr Disponibil pe tot parcursul anului, multe tipuri și dimensiuni disponibile la cerere. - Previziune posibilă pentru toate produsele noastre - Paleti Eur / Paleti CHEP sau Încărcare manuală - Etichetare în orice limbă & Reambalare la cost suplimentar - Livrare la nivel mondial Pentru o ofertă detaliată, vă rugăm să contactați echipa noastră de specialiști - info@arufel.com Așteptăm cu interes să auzim de la dumneavoastră!
Franța, Clichy
...Zahărul alb este un îndulcitor cristalizat purificat obținut din trestie de zahăr sau din sfeclă de zahăr. Este tipul de zahăr cel mai frecvent utilizat în gospodării și în industria alimentară pentru a îndulci și conserva alimentele și băuturile. Din punct de vedere chimic, zahărul alb este compus în principal din zaharoză.
...Încercați un univers de dulceață cu zahărul nostru delicios aromatizat cu ciocolată albă. O combinație perfectă între dulceața zahărului din sfeclă de zahăr franceză nerafinat și bogăția cremoasă a ciocolatei albe. Acest zahăr excepțional va adăuga o notă gourmet tuturor creațiilor dumneavoastră culinare. Caracteristici : Originea zahărului : Zahăr din sfeclă de zahăr franceză nerafinat. Aromă...
Bulgaria, Sliven
...Zahărul alb din trestie de zahăr este un zahăr cristalizat, care a fost rafinat. Rafinarea are scopul de a albi zahărul, de a elimina impuritățile și de a îndepărta orice melasă. Aceasta are ca rezultat diminuarea prezenței vitaminelor și mineralelor. Prin urmare, este recomandat să nu fie consumat în exces și să fie consumat în cantități moderate din cauza conținutului său ridicat de zaharoză. Are un puternic putere de îndulcire și un gust foarte discret.
Franța, Paris
...Oferim și în acest nou catalog zahăr alb rafinat de calitate disponibil de la 1 kg la 25 kg.
Polonia, Warszawa, Poland
...Sacaroză, cunoscută și sub denumirea de zahăr alb sau zahăr de uz casnic, este obținută din sfeclă de zahăr sau trestie de zahăr. Este un disacarid care face parte din carbohidrații simpli. Produsul se prezintă sub formă de cristale albe, omogene, granulate, fără aglomerări sau bucăți și are mirosul și gustul caracteristic dulce al zahărului. Sacaroză este ușor solubilă în apă și poate cristaliza rapid. Produsul oferit de Foodcom nu provine din plante modificate genetic.
Germania, Nürnberg
...Zahărul brun este un tip de zahăr caracterizat prin culoarea sa brună și aroma distinctă. Este obținut prin adăugarea de melasă la zahărul alb rafinat, ceea ce îi conferă un gust bogat, asemănător caramelului. Melasa adaugă, de asemenea, umiditate zahărului, rezultând o textură ușor mai moale comparativ cu zahărul alb. Zahărul brun este folosit frecvent în coacere și gătit, deoarece adaugă...
Țările de Jos, Rozenburg
Lituania, Kaunas
..."Dodo Cukrus" Granulat Auriu sunt cristale de culoare galben deschis, ideale pentru cafea, ceai, salate de fructe și terciuri. Un zahăr uscat, liber curgător, de culoare aurie strălucitoare, cu un gust subtil de unt. Este folosit ca substitut pentru zahărul alb rafinat în ceai, cereale, precum și în gem, marmeladă și vin. De asemenea, este utilizat pentru prepararea prăjiturilor și biscuiților. Ideal pentru cafea, ceai, salate de fructe și terci. Produsul este obținut din suc de trestie printr-un proces natural, adică fără chimicale sau aditivi.
Polonia, Brzozów
... introducerea lor într-o dietă echilibrată și un stil de viață activ contribuie la îmbunătățirea stării noastre de bine zilnice.  În compoziția cremei de cocos Coco SpreAD se regăsesc, printre altele, piure, ulei și fulgi de cocos, ceea ce oferă un gust intens de cocos, precum și uleiuri nutritive de shea și lapte. Zahărul alb a fost înlocuit cu maltitol, care se distinge nu doar printr-o...
Franța, Fleury Les Aubrais
... exportului, este rafinat în alte țări. 2) Zahăr cristalin : apreciat pentru textura sa granuloasă, este utilizat frecvent în bucătărie și pentru băuturi. 3) Zahăr alb rafinat : produs rafinat, lipsit de melasă și impurități, folosit adesea ca zahăr de masă. 4) Demerara și zahărul brun : zaharuri parțial rafinate, care păstrează urme de melasă pentru un gust unic, ideale în patiserie. Pe lângă locul său esențial în industria alimentară, zahărul brazilian este, de asemenea, un subprodus strategic al fabricilor de bioetanol, de unde provine importanța trestiei de zahăr în sectoarele de producție.
Grecia, Athina
...Oțetul alb poate fi folosit pentru gătit, coacere, curățare și controlul plantelor de umbră. Se crede că contribuie la pierderea în greutate și la scăderea nivelului de zahăr din sânge și colesterol. ingrediente: 6% aciditate, conține sulfiți.
Ucraina, Odesa
Slovacia, Dolný Ohaj
...Maltodextrina DE18 este adesea utilizată în industria alimentară ca agent de îngroșare, purtător de aromă și aditiv pentru a îmbunătăți textura și consistența alimentelor, de exemplu în băuturi, dulciuri și nutriție sportivă. De asemenea, maltodextrina DE18 este folosită în industria farmaceutică pentru producția de capsule, tablete și medicamente sub formă de pulbere, deoarece are capacitatea de a forma emulsii stabile și de a îmbunătăți solubilitatea ingredientelor medicinale. Culoare: Alb Consistență: Pulbere Ambalare: Sac de hârtie 25kg Cantitate: 5.000kg - 48.000kg...
...Zahăr (Echivalent Brut) se referă la cantitatea de zahăr în forma sa brută înainte de a fi rafinat. Această măsură este utilizată pentru a compara diferite forme de zahăr (cum ar fi zahărul alb, zahărul brun și melasa) în termeni de conținut de sacaroză. Zahărul brut este un produs intermediar care necesită procesare suplimentară pentru a produce zahăr alb rafinat.
Austria, Wien
...Zahăr de bomboane pur în alb sau negru...
Germania, Bad Bentheim
... apoi purificat și filtrat până când toate celelalte substanțe sunt complet separate de xilitol. Zahărul de mesteacăn este potrivit pentru diabetici Zahărul de mesteacăn are o putere de îndulcire ușor mai mică decât zahărul rafinat (alb) obișnuit, dar afectează doar ușor nivelul de zahăr din sânge. Acest zahăr este foarte potrivit pentru diabetici, valoarea glicemică fiind doar 7. Beneficiile...
Italia, Castel Volturno
Germania, Wippingen
...ICUMSA: 45 RBU ICUMSA Indice de atenuare unități Metoda # 10-1978 CONȚINUT DE CENUȘĂ: 0.04% Maxim prin Greutate UMIDITATE: 0.04% Maxim prin Greutate PARTICULE MAGNETICE: mg/kg 4 SOLUBILITATE: 100% UȘOR & Flux Liber GRANULAȚIE: Fin Standard POLARIZARE: 99.80º Minim Max AS: 1 P.P.M. Max OS: 2 P.P.M. Max CU: 3 P.P.M. CULOARE: Alb Strălucitor SEDIMENTE: NIMIC SO: mg/kg 20 ZAHAR REDUCĂTOR: 0.010% Maxim în Masă Uscată RADIAȚIE: Normal fără prezența cesiului sau iodului SO2: Certificat SUBSTANȚĂ: Solid, Cristal MIROS: Fără niciun Miros...
Germania, Gelsenkirchen
...Furnizor de zahăr alb rafinat Icumsa 45 Zahăr Azucar Icumsa 45 Brazilia - Suntem furnizori de ZAHĂR Icumsa 45 din Brazilia de CEA MAI BUNĂ CALITATE și căutăm cumpărători serioși care au nevoie de produsele noastre, contactați-ne pentru mai multe detalii. Zahărul ICUMSA 45 este un produs de zahăr rafinat cu un nivel ridicat de puritate și o colorare scăzută, respectând standardele stabilite de...
Spania, Alicante
...1. DESCRIEREA PRODUSULUI: Zahăr pentru consum uman 2. TIPURI: Zahăr alb rafinat (ICUMSA 45), Zahăr alb cristalin (ICUMSA 100 - 150), Zahăr brun brut (ICUMSA 600 - 1200) 3. ORIGINE: Europa (producție pe bază de sfeclă), Brazilia (producție pe bază de trestie: ICUMSA 45 - 1200) și India (producție pe bază de trestie: ICUMSA 150 - 1200) 4. SPECIFICAȚII: Conform fiecărui tip de zahăr 5. MARCA...
...Zahăr cristalin alb, fără cocoloașe, pete și impurități străine. Zahărul este dulce, fără miros și gust străin. Zahărul, atunci când este dizolvat, este transparent, fără sedimente insolubile, impurități mecanice și alte impurități. FĂRĂ OMG Fracția de masă a umidității: 0.08% Culoarea în soluție, unități ICUMSA: 43.0 Fracția de masă a zaharozei, %: nu mai puțin de 99.82%...
Germania, Berlin
... cu imprimeul / logo-ul dumneavoastră pe pungile noastre de zahăr, care arată minunat lângă fiecare ceașcă de cafea sau ceai. Bastoanele de zahăr imprimate cu designul dumneavoastră și umplute cu zahăr fin sunt detaliul perfect al ospitalității. Tip de zahăr: zahăr alb de calitate Format baston: aprox. 60 x 60 mm Conținut/baston: 3,6 g Motiv / Culoare: imprimat personalizat...
Regatul Unit, London
... la nivel mondial, Neshes Global asigură un aprovizionare constantă, livrare la timp și prețuri competitive, făcându-ne alegerea preferată pentru afacerile care caută zahăr alb de cea mai bună calitate la nivel global.
Franța, Val De Cognac
... originală de guarana și lemn bandat, ușor îndulcită. O evadare surprinzătoare și tonică... Compoziție: Rom Alb Bio Francez maturat în butoaie vechi de Cognac, Zahăr de trestie Bio și echitabil (Brazilia), Warana Bio (Brazilia)*, Muirapuama Bio (Brazilia)* (*) Certificat FGP cules sălbatic de indienii Sateré Mawé Se servește rece, singur sau în cocktail cu un tonic, atât ca aperitiv, cât și ca digestiv Dimensiuni: 10 × 10 × 19 cm Macerare: 1 lună minim Grad de alcool: 37° Greutate: 1.2 kg Vizual: Nuantă portocalie/roșie...
Italia, MILANO
...Povestea lungă a Eridania începe la Genova, când 12 asociați fondau Societatea Anonimă Eridania Fabbrica di Zuccheri cu o misiune clară: a produce și comercializa zahăr în întreaga peninsulă. Cu cristalele sale pure, este zahărul alb ideal pentru fiecare zi, dintotdeauna. 1 sac de 25kg = euro 15,50 1 PALLET 36 SACCHI MINIM D'ORDINE 30 PALLET...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play