Saucisson sec de porc
100% făcut în casă
Ingrediente: carne de porc, intestin natural, sare, piper, dextroză, stabilizator E450, difosfat de sodiu, an...
Ești interesat de picioarele din spate ale porcului? Suntem specializați în comerțul cu picioare de porc și alte tăieturi de carne de porc de înaltă c...
Guanciale este un salam obținut din obrașul porcului. Carnea este masată cu sare timp de aproximativ cinci zile. Adăugând piper și ardei iute, este ar...
Carnea noastră de Ibérico prezintă texturi și arome care atestă ciclul nostru de producție atent supravegheat. Fie că este pentru industria hotelieră ...
Bife Angosto
Striploin
Lomo Bajo
Faux Fillet
Contro Filetto
Origine: Argentina, Uruguay, Brazilia, Australia, Irlanda și Polonia
Temperatura de depoz...
Explorați oferta noastră de carne de vită întreagă în carcasă, perfectă pentru măcelarii profesioniști și pasionații de carne de calitate. Fiecare car...
Fiocchetto este obținut din tăierea pulpei de porc. Se deosebește de mai faimosul culatello, fiind un salam mai slab și cu un gust delicat.
În această...
Carnea noastră iberică prezintă texturi și arome care atestă ciclul nostru de producție atent supravegheat. Fie că este pentru industria hotelieră sau...
Lombă (mușchi erector spinae) este una dintre cele mai nobile piese ale porcului iberic, hrănit cu produse naturale, cum ar fi ierburi și cereale.
GR...
Aplicația europages este aici!
Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.