Slovacia, Dolný Ohaj
...Sirop de glucoză-fructoză F9 COD:D00902 Recipient protector:640 l Recipient Mauser:1000 l Incoterms:FCA, DAP...
Germania, Gnarrenburg
... frecvent de vegani. De asemenea, în domeniul gastronomic, siropul de agave este utilizat cu plăcere, de exemplu, pentru cocktailuri. Materiile prime, fabricate din diferite soiuri de agave în Mexic, constau din glucoză, dar în principal din fructoză (aproximativ 80%) și au, astfel, un indice glicemic foarte scăzut. Siropul de agave este adesea folosit ca înlocuitor pentru zahăr, fiind consumat...
Germania, Buxtehude
...Siropul de agave este compus din aproape 100% fructoză, care are o solubilitate deosebit de mare și este de aproximativ 1,2 ori mai dulce decât zahărul obișnuit. Acest sirop dulce este, de asemenea, considerat un îndulcitor vegan și un substitut al zahărului pentru uz casnic.
...Împreună cu partenerul nostru, livrăm aditivi pentru industria alimentară, cosmetică, farmaceutică și a furajelor. Dextroză, fondant, fructoză, sirop de glucoză, zahăr granulat, sirop de zahăr invertit, maltodextrine, zahăr pudră, zahăr rafinat fin, glucoză uscată, zahăr alb fin, amestecuri de zahăr / glucoză.
... aciditate: citrat de sodiu, glucuronolactonă, aromă, sirop de glucoză-fructoză, cafeină 0,02%, coloranți: E150c și riboflavină, inozitol, îndulcitor: glicozide de steviol, niacină, acid pantotenic, vitamina B6, vitamina B12. Pasteurizat. O dietă variată și echilibrată, precum și un stil de viață sănătos sunt foarte recomandate."}...
Spania, Tarragona
... delicioasă și sănătoasă fără griji. Sugestie: Pune paiul într-un pahar (aproximativ 200 ml) de lapte la temperatura camerei și bucură-te de arome. Avertizări: Copiii sub 3 ani pot folosi doar sub supravegherea părinților! Nu tăia paiul. Ingrediente vanilie: Zahăr, sirop de glucoză, fructoză, Vitamine și minerale [gluconat de zinc, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), Vitamina D (colecalciferol)]. Aromă naturală, Colorant [carotenoide (β-caroten)].
Polonia, Brzozów
...Siropul de agave este cu 30% mai dulce decât zahărul. Pe de altă parte, conținutul ridicat de fructoză și prezența glucozei fac ca acesta să aibă un indice glicemic mai scăzut (15-30 GI) decât zahărul alb (sucroză). Cu toate acestea, puterea sa calorică este similară. În 100 de grame, vom găsi aproximativ 310 calorii (1 lingură are aproximativ 50 de calorii). După consumarea siropului, nivelul de...
Țările de Jos, Etten-Leur
...SIROP DE FRUCTOZĂ ÎNALTĂ, MALTITOL, MALTODEXTRINĂ, SORBITOL LICHID, ÎNDULCITORI - Oferim un produs de calitate alimentară realizat prin cristalizarea unui sirop purificat și filtrat, obținut din sfeclă de zahăr sau trestie de zahăr, care este apoi uscat și cernut pentru a produce cele mai populare grade de zahăr. Este de culoare albă și are un conținut de sucroză de 99,85 procente. Acest produs poate fi denumit Zahăr Granulat Fin sau Zahăr Granulat Extra Fin, în funcție de locația de pe piață. OFERIM TOATE TIPURILE DE ÎNDULCITORI LA PREȚURI ACCESIBILE.
Polonia, Warszawa
...Carbune activ - Măceșe măcinate - Miere de curmale - Concentrat de suc de curmale - Zahăr lichid din curmale - Sirop de curmale - Floare de arnică uscată - Floare de nalbă neagră uscată - Fruct de mur uscat - Rădăcină de lemn dulce uscată - Floare de tei uscată - Floare de mușețel uscată - Petale de trandafir roșu uscate - Petale de floarea-soarelui uscate - Gamma orizanol - Miere granule - Extract de ceai verde - Floare de hibiscus - Zahăr din curmale cu fructoză mare - Probiotice - Fosfat de sodiu - Stevia - Glicozide steviol 95 REB-A 80 și REB-A 60 (Stevia) - Frunză de mur dulce...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Produs din semințe de porumb printr-un proces de hidroliză a amidonului, utilizând substanțe fermentative amilolitice, urmat de filtrarea hidrolizatului, demineralizare și fierbere până la un anumit raport de greutate a substanțelor uscate. Substanțe uscate în 100g, nu mai puțin77,6g/g Carbohidrați, %, nu mai puțin100 Grăsimi, %0 Proteine, %0 Valoare energetică, kcal/100 g310,4 CompozițiePăcura 100% / Sirop 100% Substanțe uscate, %, min:78,0 pH:3,5 – 5,0 SO2, ppm, max:10mg/kg Ash total, % max:0,40 Fructoză %:9,0 - 12,0 Maltoză %:18.0 - 35,0 Glucoză, %:36,0 - 42,0...
Ucraina, Pervomaysky
...O mixtură de fulgi (55.2% - într-o proporție variabilă: ovăz, speltă, porumb), sirop de glucoză-fructoză (13.8%), o mixtură de fructe confiate (16.2% - într-o proporție variabilă: bucăți de pomelo, pepene galben, ananas, portocală), fulgi de nucă de cocos (5.5%), smochine uscate în bucăți (3.5%), zahăr (2.8%), ulei de floarea-soarelui rafinat și deodorat, sare himalayană, vitamina E.
Franța, Warmeriville
...Lista ingredientelor: Apă, sirop de fructoză, zaharoză, extracte naturale de gentiană, arome naturale, arome, acidifiant: acid citric, coloranți: caramel E150d, extract de morcov negru, acid carminic, conservant: E211, chinina. Valori nutriționale pentru 100g: Valoare energetică (kcal) 45 kcal / 100g Celule 0,1g / 100g Grăsimi 0,1g / 100g Zaharuri 11,2g / 100g Proteine 0,1g / 100g Acizi grași...
Țările de Jos, Amsterdam
...Siropul de agave ușor este un îndulcitor natural pe bază de fructoză, extras din planta de agave Salmeana, planta de agave albastră din Mexic. Siropul este recoltat din miezul plantei de agave, care poate cântări între 23 și 70 kg. După îndepărtarea frunzelor plantei, seva este extrasă, filtrată și încălzită pentru a produce sirop de agave. Este de 1,4 ori mai dulce decât zahărul rafinat și conține aproape jumătate din cantitatea de calorii din carbohidrați. Origini: Mexic...
Austria, Wien
...Diverse siropuri de glucoză-fructoză...
Germania, Bad Bentheim
... este bogat în fructoză, care are un indice glicemic scăzut. Aceasta înseamnă că este procesat lent de corpul tău. Astfel, consumul de sirop de agave nu provoacă fluctuații rapide ale nivelului de zahăr din sânge. Cu toate acestea, consumul excesiv de fructoză nu este foarte sănătos, așa că folosește-l cu moderație.
...Concentrat de topinambur (TLA-Bx® 65) Pudră de topinambur (TLA-Bx® 95) Este un furaj Concentrat de suc de topinambur (TopiLac®) Fermentat lactogenic Suc gros de topinambur TopiSweet Cu un conținut ridicat de fructoză naturală - ca îndulcitor natural Sirop de topinambur Utilizat pentru a îmbogăți sucurile de fructe și legume cu fibre dietetice solubile sau ca îndulcitor natural Marc de struguri de topinambur Un produs secundar al procesării topinamburului, este o rație de furaj ideală și performantă...
Germania, Berlin
...Clasicul din raionul de refrigerare. Brânză de vaci pufoasă și proaspătă cu gust de lapte condensat. Pentru toți cei care preferă să mănânce dulce dimineața și în deplasare. Ingrediente: 85% preparat de brânză de vaci (79,3% brânză de vaci cu 3/4 grăsime (lapte, cultură de bacterii lactice), zahăr, adaos de lapte condensat 5,2% (sirop de glucoză și fructoză, zahăr, apă, lapte condensat cu zahăr...
Italia, MILANO
...Ketchup-ul Develey, cu gustul său clasic plin și delicat, este ideal pentru a însoți preparate din carne, hamburgeri, cartofi prăjiți și hot dog-uri. Sosul cel mai aromat de pe piață este făcut din roșii de cea mai bună calitate, lăsate să se coacă la soare. Restul? Rețeta este secretă. Ingrediente: Concentrat de roșii (69%), Sirop de glucoză-fructoză, Oțet de vin, Amidon modificat de porumb...
Franța, Montelimar
...sirop de glucoză-fructoză, albuș de ou, coajă de portocal confiată (coajă de portocal, sirop de glucoză-fructoză, zahăr), pâine nedospită (făină de cartofi, ulei de floarea-soarelui), arome naturale (chinina). Metoda de producție: Zaharul și siropul de glucoză sunt gătite într-un cazan, împreună cu coaja de portocal, pepenele și migdalele. Alergeni: Migdale, ou, posibile urme de nuci. Recomandări de păstrare: Păstrați închis și uscat între 18 și 22°C. Data limită de consum: 12 luni...
Italia, Mazara Del Vallo
...Fructoză cristalină din struguri. Este fracția autentică a monosacaridului fructoză prezent în sucul de struguri. Se prezintă sub formă de cristale albe, cu puritate ≥ 98%. Normal, fructoza comercială este extrasă din cereale. Aceasta este singura fructoză în pulbere extrasă cu adevărat din fructe.
Italia, Trezzano Sul Naviglio (milan)
...":"Frecvența utilizării: 2 ori pe zi, de preferat dimineața și după-amiaza, la o oră după mese. Doza recomandată: o fiolă deodată. Instrucțiuni de administrare: beți direct sau diluați în apă.","CONTENT / BOX":"10 fiole de sticlă de 20ml","INGREDIENTS":"Rădăcină de Panax Ginseng; Laptisor de matcă, Miere, Suc de pară, Fructoză lichidă, Acid citric, Sirop de zahăr."}...
Bulgaria, Radievo, Dimitrovgrad Municipality
... soarelui.","Ingredients":"Făină de grâu, sirop de glucoză-fructoză, cremă de cacao 25% (zahăr, masă vegetală hidrogenată / ulei de semințe de bumbac, ulei de palmier /), pudră de cacao 20% / 10-12% conținut de grăsime /, emulgator: lecitină de soia, aromă: vanilină, glazură de cacao (zahăr, ulei de palmier hidrogenat complet rafinat, pudră de cacao 8% (10-12% grăsime), zer uscat, emulgator: lecitină de soia, aromă: vanilină), pudră de cacao 1% / 10-12% grăsime /, ulei de floarea-soarelui rafinat, agenți de dospire: bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu.","Shelf Life":"6 luni"}...
Franța, Charbonnières-Les-Bains
... pachetul de ceai. Adăugați 40 ml de sirop de fructe la alegere sau 20 ml de sirop de zahăr brun până se dizolvă, apoi adăugați fructoză pentru a obține gustul dulce dorit în cazul în care ați ales să adăugați sirop de fructe. Nu uitați să adăugați perlele de boba (aici) pentru o adevărată experiență de bubble tea! Puteți cumpăra ceaiurile de fructe (aici) și fructoza (aici) separat.
Franța, Saint Martin Belle Roche
...Tuburi de 300g și de 60g de Caramel cu Unt Sărat cu Floare de Sare de Guérande. Și ce conține? Caramel cu unt cu floare de sare de Guérande (sirop de glucoză-fructoză, zahăr, lapte concentrat îndulcit, smântână, unt dulce, unt cu floare de sare de Guérande, sare de Guérande, apă), stabilizator: pectină. Alergeni sub lupă Lapte. Păstrarea corectă nu e complicată Régilait Caramel cu Unt Sărat se păstrează 15 luni înainte de deschidere și 1 lună după deschidere, la temperatura camerei. Tub din plastic, capac: de aruncat cu deșeurile menajere.
Regatul Unit, London
... înghețat. Pentru a primi eticheta „ridicat”, siropul trebuie să conțină cel puțin 50% maltoză. De obicei, conține între 40-50% maltoză, deși unele au un conținut de până la 70%. Prin utilizarea β-amilazei sau a α-amilazei fungice, se pot produce siropuri de glucoză care conțin peste 50% maltoză, sau chiar peste 70% maltoză (sirop de maltoză extra-ridicat). Acest lucru este posibil deoarece aceste enzime elimină două unități de glucoză, adică o moleculă de maltoză la un moment dat, de la capătul moleculei de amidon.
... Invertzuckercreme Sirup deschis, cristalizat în cremă, cunoscut anterior și sub denumirea de miere artificială. Fabricat din zahăr și tipuri de zahăr cu proporții diferite de miere de flori Karamell und Kulör diverse siropuri de caramel și culori între 7.500 și 40.000 EBC, precum și amestecuri speciale Spezialsirup Sirop fabricat la cererea clientului, sirop de sorbitol, sirop de scurgere a zahărului...
Produse corespunzătoare
Sirop
Sirop
Alte produse
Zahăr
Zahăr
Germania, Gorxheimertal
...Syrupul Manuka Flu pentru răceală este un supliment alimentar sub formă concentrată, lichidă, pe bază de miere Manuka, extracte vegetale, ulei de Manuka și ulei de arbore de ceai. Syrupul Manuka Flu pentru răceală se administrează diluat în apă caldă sau rece. Acesta susține bunăstarea căilor respiratorii. Ingrediente: apă, fructoză; stabilizator glicerol; miere de Manuka, fructe de soc...
Franța, Objat
...Ingrediente: Migdale, pepene confiat (origine Franța) (pepene, sirop de glucoză-fructoză, corector de aciditate: acid citric), zahăr, zahăr pudră, miere de lavandă, sirop de zahăr invertit, sirop de glucoză, pâine azimă (făină de cartofi, apă, ulei de floarea-soarelui), extract natural de floare de portocal, coji de portocal confiate (coji de portocal, sirop de glucoză-fructoză, zahăr, conservant: E 202, corector de aciditate: acid citric). Albușuri de ou.
...Ciocolată cu lapte, nuci (pudră de lapte, lecitină de soia, sirop de fructoză) Ciocolata cu pere este o delicioasă creație culinară care combină armonios beneficiile bogate și catifelate ale ciocolatei cu aroma dulce și suculentă a perelor. Această luxuoasă gemă de ciocolată este o simfonie de gusturi contrastante, dar armonioase, seducând atât iubitorii de ciocolată, cât și pe cei de fructe.
Regatul Unit, Leicester
...Zahăr alb rafinat ICUMSA 45 din Brazilia Zahăr granulat. Zahărul granulat este zahărul recunoscut ca fiind zahărul „alb” sau „de masă” comun. ... Zahăr pudră. Similar cu zahărul granulat, zahărul pudră are aceeași compoziție, dar cu o textură mult mai fină. ... Zahăr de cofetărie. ... Zahăr brun. ... Zahăr din trestie. ... Sirop de porumb și sirop de porumb cu fructoză ridicată.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play