Franța, Creissels
...Brassaj pendular sau de suprafață adaptat tehnologiei lactatelor, care permite obținerea coafării boabelor • Vas semi-cilindric cu decapare geometrică și brassaj delicat • Volum de 2000 până la 6000 l • Decapare automată laterală și longitudinală • Posibilitate de extragere automată a serului • Rețete de fabricație cu gestionare prin cântare sau senzori de presiune • Curățare la fața locului (NEP) • Posibilitate de umplere pe fund...
...cuburi IQF. Toate brânzeturile sunt la LA COMTOISE și lucrăm în special cu aceste denumiri: emmental, bleu, comté, raclette, gouda, edam, cheddar, camembert, capră, maroilles, reblochon, cantal, roquefort. Situată pe o suprafață de peste 4.500 m2, LA COMTOISE dispune de un instrument de producție performant, la vârful tehnologiei, pentru a garanta clienților săi din Franța și din întreaga lume...
Franța, Roquefort Sur Soulzon
...Din 1906, braseria PAPILLON este specializată în producția de brânzeturi. Braseria produce Roquefort, brânză de oaie pură și, de asemenea, ulei de măsline BIO. Ca o garanție a calității, compania PAPILLON deține numeroase certificări, cum ar fi certificarea "ECOCERT", "BREBIS ROUGE", "Denominație de Origine Protejată" și "Agricultură Biologică".
Franța, Rodez
BAYLE INDUSTRIES este o companie specializată în fabricarea și comercializarea echipamentelor pentru creșterea oilor și caprelor. Compania este situată în inima producției de lapte de oaie, care servește la producția de Roquefort și contribuie semnificativ la evoluția tehnicilor de creștere a oilor și caprelor. Societatea deține mai multe brevete și unelte de producție ultra-moderne. În plus, BAYLE INDUSTRIES oferă un serviciu de întreținere 7 zile din 7 și 24 de ore din 24.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play