Carnea de vițel se referă la carnea de bovine feminine care nu au fătât niciodată. Vițelele sunt sacrificate după 20 până la 30 de luni de îngrășare î...
Carnea noastră de vițel provine din Olanda și nu fără motiv!
Carnea de vițel olandeză este cu siguranță una dintre cele mai bune tipuri de carne de v...
Greutate medie de 800 g până la 1 kg Sous Vide Termoformat de 1.
Cutie de 4,8 până la 6 kilograme / 6 bucăți pe cutie.
Materie primă utilizată Umăr de...
Bife Angosto
Striploin
Lomo Bajo
Faux Fillet
Contro Filetto
Origine: Argentina, Uruguay, Brazilia, Australia, Irlanda și Polonia
Temperatura de depoz...
Explorați oferta noastră de carne de vită întreagă în carcasă, perfectă pentru măcelarii profesioniști și pasionații de carne de calitate. Fiecare car...
Bife Angosto
Striploin
Lomo Bajo
Faux Fillet
Contro Filetto
Origine: Argentina, Uruguay, Brazilia, Australia, Irlanda și Polonia
Temperatura de depoz...
Explorați oferta noastră de carne de vită întreagă în carcasă, perfectă pentru măcelarii profesioniști și pasionații de carne de calitate. Fiecare car...
Saucisson sec de porc
100% făcut în casă
Ingrediente: carne de porc, intestin natural, sare, piper, dextroză, stabilizator E450, difosfat de sodiu, an...
Fiocchetto este obținut din tăierea pulpei de porc. Se deosebește de mai faimosul culatello, fiind un salam mai slab și cu un gust delicat.
În această...
Carnea de miel se referă la animale care au fost sacrificate la o vârstă mai mare de 12 luni. Culoarea închisă și textura grosieră sunt caracteristici...
Ești interesat de picioarele din spate ale porcului? Suntem specializați în comerțul cu picioare de porc și alte tăieturi de carne de porc de înaltă c...
Aplicația europages este aici!
Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.