Italia, Villafranca
...). Acest tip de paste este specific zonei Amalfi, unde a fost creat de chef Enrico Cosentino în 1978, când, prezentând Scialatielli la un concurs culinar, a obținut datorită lor premiul entremetier al anului. Corelația între Pasta Fresca și Pasta Secca: A face din calitate alegerea pentru o viață mai bună. 270 kcal/100g pentru Pasta Fresca 350 kcal/100g pentru Pasta Secca Pasta Fresca Mediteraneană Made In Italy "Napoli" Transporturi refrigerate Stef...
Vă prezentăm RISTORANTE ITALIANO Di Sergio Crivelli, cu Paste Frescă, Pizza, Trufe Negre și Mezeluri din Umbria, Risotto, Escalopine și Deserturi de casă, iar pentru a încheia, un bun cafea IZZO din Napoli și un Limoncello de casă. Chef-ul Sergio Crivelli s-a născut în Spoleto, recunoscut la nivel mondial ca un centru gastronomic, a trăit în Assisi, trecând prin mai multe orașe italiene, precum...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play