Spania, Guijuelo-Salamanca
... și a alimentației pe bază de ghinde. Această Paleta de Bellota D.O. Guijuelo se obține din încrucișări selectate ale Porcului Iberic, atingând un 75% rasă iberică. Porcii se hrănesc exclusiv cu iarbă și ghinde în totală libertate în dehesas din Salamanca și Extremadura. Elaborarea sa, din extremitățile anterioare ale animalului, este complet tradițională, folosind sare naturală din Salinas de...
Spania, Guijuelo-Salamanca
... transport: La temperatura camerei nu există restricții. Dacă este ambalat în vid la o temperatură inferioară de 5ºC. Pentru consum, temperatura recomandată este de 15º-18ºC. Procesul de Elaborare: Tăiere la cald, răcire, tăiere în v, sărare, uscare naturală și odihnă în pivniță. Ingrediente: Umăr de porc de bellota și sare marină.
...Cerdo ibérico mai mare de 10 luni. Este o bucată din Cabecero, situată sub Paleta și deasupra Costilla. Bucată între 250 și 400 gr. Abanico de cerdo ibérico este o tăietură suculentă și plină de aromă, extrasă din cabecero de cerdo ibérico, situată specific sub paleta și deasupra costilla. Această bucată, care cântărește între 250 și 400 de grame, se remarcă prin textura sa fragedă și conținutul...
Spania, Guijuelo (salamanca)
...De dimensiuni și greutate mai mici decât jambonul, Paleta noastră de Bellota Ibérica are o formă mai alungită și mai puțin circulară decât acesta. Culoarea sa uniformă și strălucitoare, cu vene de grăsime albă-perlată, este preludiul vizual al unui gust accentuat de ghindă, un parfum dulce, pronunțat și intens care, împreună cu un retrogust final perceptibil, evocă peisajul de pe pășunile noastre.
Spania, Guijuelo (salamanca)
... Mediterraneus, autohtone din celebrele deheșe spaniole, localizate în principal în Salamanca. Procesul de Sărare La Ibéricos Brisa, toate piesele sunt acoperite cu sare marină pentru a favoriza deshidratarea și conservarea acestora, contribuind astfel la dezvoltarea culorii și aromelor tipice ale produselor afumate. Acestea rămân în camera de sărare o zi pentru fiecare kilogram de greutate al piesei...
Spania, Alcobendas-Madrid
...Suntem Navarretinto Ibéricos, o companie dedicată transformării porcului de bellota, 100% iberic, singurul care, conform normei de calitate R.D. 04/2014, poate fi denumit "Pata Negra". Transformăm doar porcii noștri, garantând astfel omogenitatea produselor noastre, nu integrăm alte exploatații. Creștem în Extremadura și sacrificăm și usucăm în Guijuelo. Birourile și depozitul nostru central sunt...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play