Lituania, Kaunas
... micronizator, care face ca coaja să fie separată de miez. Ulterior, boabele de cacao sunt rupte, iar o mașină de decorticat este folosită pentru a îndepărta coaja, astfel colectându-se doar miezul de cacao. După prăjire, miezul este măcinat și procesat în lichid de cacao.
Italia, Montoro
...Lichior pe bază de castane Lichior pe bază de castane Carton cu 20 de sticle Display cu 20 de sticle 100 ml 17% vol Ref:0501285 EAN:8034125102051...
Germania, Frankfurt Am Main
...Este un produs obținut prin măcinarea boabelor de cacao, care au fost anterior decojite și prăjite, fără adăugarea de aditivi. Pasta obținută poate fi utilizată pentru producția de unt de cacao și pudră de cacao. BENEFICII Lichiorul de cacao conține antioxidanți și teobromină. APLICAȚII ALE PRODUSULUI Lichiorul de cacao este folosit pentru a face ciocolată, unt de cacao și pudră de cacao. MOQ: 20kg...
Germania, Aachen
...Masa de cacao, cunoscută și sub numele de lichior de cacao, se obține prin măcinarea boabelor de cacao organice, iar calitatea acesteia poate varia în funcție de calitatea boabelor utilizate. Boabele noastre sunt organice și naturale.
Franța, Boissy Saint Leger
...Maestru artisan chocolatier din Val de Marne din 1960. De trei generații, familia Janin produce ciocolată în mod tradițional. Una dintre ultimele ciocolaterii artizanale din Île-de-France. Ciocolățile sunt realizate din cele mai bune boabe de cacao și pregătite cu mare grijă, respectând tradiția de altădată. Ciocolățile Janin reprezintă un atelier de fabricație de ciocolată în 94, unde Stéphane...
Portugalia, Vila Real
...Produs din cacao pură de cea mai înaltă calitate, acest lichior este o alegere excelentă pentru a fi consumat simplu, cu gheață sau combinat în cocktailuri proaspete sau ușor încălzite. Disponibil la sticlă, cu un sac din catifea sau într-o cutie din lemn.
Franța, Poitiers
...Nucile folosite sunt din soiul Tonda Gentile, care este renumit pentru dulceața sa. Alcoolul de nucă este apoi infuzat cu cacao, vanilie și floare de portocal. Rezultatul este apoi lăsat în butoaie de stejar timp de cel puțin 6 săptămâni.
Polonia, Wrocław
...INGREDIENTE: ciocolată (lichior de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitina de soia, aromă naturală de vanilie), semințe de mac colorate cu aromă de fructe (roșii) 2.3% (zahăr, sirop de glucoză, dextrin, colorant (coșenilă), agenți de glazurare (ceară de albine, talc), grăsime de cocos, arome). Poate conține lapte, nuci.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Simți inspirația, idei noi și gânduri datorită gustului vibrant al unei alternative sănătoase și delicioase la ciocolata neagră obișnuită. Ciocolata noastră este compusă din trei ingrediente naturale: lichior de cacao, unt de cacao Criollo de elită și zahăr din nucă de cocos, care este un substitut util pentru zahărul alb. Datorită acestei compoziții, bara este potrivită pentru gurmanzii de...
Spania, Murcia
...Lichior rafinat, realizat în mod artizanal conform unei rețete antice moștenite de la Don Carmelo Rodríguez, fondatorul distileriei noastre. Amestecând cu grijă delicată cele mai bune cacao, acestea sunt zdrobite și amestecate până formează o pralină delicioasă, la care adăugăm cel mai bun secret, douăsprezece ingrediente pe bază de fructe și lichior care fac ciocolata Yara cea mai bună și unică...
Franța, Vannes
... degustare, fiecare bomboană CBD cu aromă de coacăze dezvăluie dulceața acestei mici fructe roșii pe care cu siguranță o cunoașteți deja sub formă de sorbet, sirop, cremă, lichior sau jeleu. Varietăți de cânepă utilizate: Fedora, Futura...
...Bomboane umplute fin – o plăcere de supt – cu umplutură de ciocolată sau ceai negru Calitatea excelentă a bomboanelor din lapte este obținută printr-un conținut ridicat de lapte și unt. Cireșe din Pădurea Neagră - V006 Nuci de aur - V060 Monede crocante - V153 Colțuri de mentă - V061 Colțuri crocante cu lichior de ou - V482 Nuci de aur cu cătină - V573 Ciocolată mentă (roșu/alb) - V575 Bomboană din lapte a bunicii fără umplutură - V149 Bomboană de smântână cu ceai (ceai negru) - V622 Bomboană de vanilie cu ceai (ceai negru) - V358...
Franța, Issy-Les-Moulineaux
...Rezultatul este o lichior de două ori mai puțin dulce decât un Amaretto tradițional și dotat cu o aromă superbă. O delicatesă de consumat cu gheață sau în cocktailuri (Amaretto Sour, Amaretto Coffee sau Godfather)! Casa: Adriatico este pariul reușit al lui Jean-Robert Bellanger, antreprenor francez care a venit să concureze cu marile mărci italiene pe terenul lor. La 40 de ani, el decide să se reconvertească în domeniul băuturilor spirtoase și creează marca în septembrie 2019. Tip: Amaretto Conținut: 70cl Grad alcoolic: 28%...
Italia, Nave
...Ambra luminos și strălucitor la vedere. La nas lasă să se perceapă amintiri de fân și note de cacao și vișine. Palatul este articulat și complex, cu arome care evocă fructele de pădure închise, lemnul dulce și cuișoarele, cu o notă ușor citrică care se simte în fundal. Finalul amintește de crème caramel și stejar carbonizat. Capacitate: 0.70l Cod: 90373 Categorie: Whisky Gradatie: 43% vol...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Bite nu este doar o gustare delicioasă, ci și o masă foarte convenabilă. Este ușor să controlezi greutatea și să menții tonusul muscular cu ajutorul Bite. INGREDIENTE: pastă de curmale (51%), alune de pădure (19%), ciocolată neagră (lichior de cacao, unt de cacao, emulsificator natural lecitina de soia) (4,0 %), migdale (8,0 %), proteină din mazăre, pudră de cacao (4,0 %), fibre dietetice, aromă naturală de ciocolată, nucșoară măcinată, cuișoare măcinate, scorțișoară măcinată.
Italia, Olbia
...Suntem o companie tânără și dinamică italo-salvadoriană. Oferim o selecție de înaltă calitate de boabe de cacao/nibs, cacao brut, masă de cacao (lichior de cacao) și producții artizanale de ciocolată, atât biologică, cât și convențională. Experiența noastră agricolă ne permite să selectăm doar cele mai bune loturi de cacao direct din plantație, pentru a importa exclusiv loturile care au trecut...
Germania, Berlin
...vânzare en-gros directă de zahăr din floare de cocos și nectar din floare de cocos, ambele provenind din comerț echitabil și organic, precum și produse organice din cacao crudă: pastă/lichior de cacao crud, pudră de cacao crudă, boabe de cacao crude, unt de cacao și nibs de cacao crude. oferim cea mai înaltă calitate de alimente organice și crude de pe piață! distribuim în principal pentru Big Tree Farms, Indonezia. www.bigtreefarms.com www.bigtreefarms.de...
Stunnigsea LDA face parte din grupul EPHOKA, care se află pe Coasta de Fildeș, unde migdalele de cacao sunt procesate, rezultând 3 produse: lichior, unt și tortă de cacao. Planta noastră din Portugalia, situată în MARF - Faro, este responsabilă pentru micronizarea tortei de cacao și pentru distribuția produselor în întreaga Europă.
Belgia, Kortrijk
Conceptul Délice Chocolaterie constă în 2 delicioase discuri de ciocolată rotunde sau în diverse forme, cum ar fi brad de Crăciun, floare, stea, ... cu umpluturi delicioase între ele, cum ar fi pastă de alune, portocală, zmeură, lichior,... O ciocolată cu o mulțime de posibilități!
Belgia, Antwerpen
Chocolaterie Carmina, înființată în 1991 și cunoscută și apreciată pentru gama sa variată de praline cu lichior. Din acest succes a rezultat, pe rând, producția de Choco și continuarea bine cunoscutului produs regional din Antwerp, Congolais, care este produs de Chocolaterie Carmina cu rețeta secretă încă din 1912. Cu cunoștințele sale despre ingredientele corecte, metoda de producție adecvată...
Franța, Paris
...colaborând cu cei mai buni producători certificați de organismele acreditate. NaturAfrica selectează produse din terroir, recoltate la maturitate, cu o calitate gustativă deosebită, cum ar fi cacaoa și derivatele acesteia (lichior, masă, boabe și pudră de cacao), nucile de caju. NaturAfrica oferă, de asemenea, uleiuri sau unturi vegetale (ulei de cocos, ulei de baobab, ulei de palmier, unt de cacao, unt...
...lichior de cacao, linii de modelare semi-automate și automate pentru producția de tablete și ciocolată solidă și umplută, temperatoare continue și pentru loturi. Instalații pentru producția de ciocolată artizanală începând de la boabele de cacao. Tehnologie pentru producția diverselor produse de ciocolaterie cu aplicare în sectorul specific de interes. Școala de ciocolată artizanală: "from bean to bar".
Spania, Las Rozas de Madrid
Vânzare și distribuție de ciocolată gourmet. Calculatoare, măsline, flori, trandafiri, figurine, fondant, brânzeturi, salamuri, lichior de ciocolată și cireșe, ulei de măsline cu ciocolată, ulei de măsline pentru întins pe toast, gemuri artizanale etc.
Italia, Rossano
...PEPERCHOC (ciocolată și ardei iute). În plus, prezentăm o gamă de grappe cu aromă de dafin, fenicul și lemn dulce. Ca noutate, avem LIQUIRIZIA ȘI SAMBUCA. Producția noastră se desfășoară riguros artizanal în fiecare etapă a procesării. Lichior de lemn dulce 25% vol; Cremă de lemn dulce 18% vol. (ingrediente: lapte; zahăr; alcool; lemn dulce pur); Lichior de ciocolată (ingrediente: apă, zahăr, alcool, lemn dulce pur, cacao, arome naturale). Fenicul (ingrediente: apă, zahăr, alcool, fenicul sălbatic). De asemenea, gustul armonios este foarte special.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play