Italia, Novoli
... ulei de măsline extravirgin ceapă tăiată felii; apoi se adaugă sare, piper, melcii bine scurși și câteva frunze de dafin. Se gătește la foc mare și când uleiul începe să iasă din nou la suprafață, se toarnă un pahar de vin roze care se lasă să evapore. Se potrivește de sare și se servește bine cald. CARACTERISTICI ALE PRODUSULUI ȘI CONDIȚII DE VÂNZARE Melci 100% naturali, deja curățați și spălați, gata de consum Perioada de vânzare: disponibili pe tot parcursul anului Ambalate în cutii de 1 kg până la 5 kg Comandă minimă: 500 kg...
...Ingrediente: ciuperci porcini (boletus edulis) 72%, trufe albe de calitate superioară (tuber magnatum pico) 3%, ulei de măsline, sare, arome. Sfaturi: Perfectă pentru preparate principale, umpluturi delicioase, sosuri cu un aromă intensă de carne și pește, tartine și voulevant. Disponibilă și în format de 500 g.
Italia, Dorgali
...Un brânză de oaie cu un miez moale și o maturare scurtă. Această brânză se prezintă cu o crustă netedă sau ușor striată și o culoare care variază de la alb la un brun deschis delicat. Realizată din lapte de oaie pasteurizat, cheag și sare, Novello Sardo este o brânză dulce, cu o pastă moale și compactă de culoare albă. Gustul său dulce și delicat o face perfectă pentru a fi savurată cu pere...
Italia, Forlì
... albă, cu un aromă intensă și un gust plin și hotărât. Semințelor de floarea-soarelui nu li s-a adăugat sare, aditivi sau conservanți pentru a menține intact gustul și proprietățile organoleptice ale acestei delicioase fructe uscate. Semințele sunt bogate în substanțe nutritive utile pentru bunăstarea organismului, cum ar fi vitaminele din grupul B, acidul linoleic, sărurile minerale, fierul...
Italia, Roma
...Ingrediente: Ciuperci cultivate (Agaricus bisporus), ulei de semințe de floarea-soarelui, măsline verzi, Trufă albă 1% (Tuber magnatum Pico), sare, aromă, acid ascorbic: E300. Data expirării: 36 luni. Mod de utilizare: Este ideal ca condiment pentru crostini și umpluturi pentru aperitive, feluri principale și secundare, omlete și ca bază pentru toate preparatele cu trufă. Allergeni: Produsul...
Italia, Colonnata Carrara
... mare, ci și întins pe creveți, scampi, pește spadă, spigă și pe felii de pâine caldă, mămăligă și la gătirea cartofilor prăjiți și la cuptor. Crema de Lardo – Ingrediente: LARDO DI COLONNATA IGP, sare, piper, usturoi, condimente și ierburi aromatice. Procesat la rece. Fără gluten, fără lactoză, fără conservanți, fără coloranți.
Italia, Mesoraca
... formă stratificată circulară de culoare roșie și albă rozalie, având o consistență moale, cu un parfum plăcut și un gust foarte delicat. Dacă este tăiată fin, se topește în gură. Categorie: Mezeluri Calabreze PESO: 500/550g Greutate: 0.550 kg Ingrediente: Carne de porc, Sare, Arome naturale și condimente Zaharuri: dextroză și zaharoză Antioxidanți: E301 Conservanți: E250-E252...
... emoționezi: va trebui să percepi, aproape să asculți, raritatea dulce a feliei sale și vai de cel care îi va lua grăsimea, ușoară și digerabilă, care îi dă armonie și finețe. Pâinea albă și vinul local sunt tovarășii săi ideali.
...Bază de pizza întinsă manual pentru a o face mai digerabilă și crocantă. Crocantă la exterior, moale în interior. Poate fi condimentată după preferință, bază margherita sau pur și simplu albă cu ulei, sare și rozmarin. Se coace pe grătarul cuptorului preîncălzit la 240° până devine bine rumenită.
Italia, altamura
...Le basi pentru pizza sunt obținute din prelucrarea unui aluat cu ingrediente simple și puține: semolă de grâu dur măcinată, făină de cartofi, lecitină de soia, ulei de măsline extravirgin, sare, drojdie de bere, apă. Conține gluten, soia. Pizza este simplu de preparat și de condimentat cu un număr de condimente limitat doar de imaginație. Forma este rotundă, lucrată manual și de înaltă calitate...
Panificiul Le Bontà Trecchinesi, de peste douăzeci de ani, își propune produsele unei clientele care s-a atașat în timp și este în continuă creștere. De-a lungul anilor, panificiul Le Bontà Trecchinesi și-a diversificat produsele, oferind utilizatorilor nu doar pâine, ci și frese, tozzetti, pizza albă și roșie, panetone, pâine și pesmet. Dar care este secretul aromelor acestui pâine? Simplu: ingrediente naturale precum făină, apă, sare și maia, lucrate cu pasiune și măiestrie, conform învățăturilor transmise de maeștrii brutari de odinioară.
Italia, Alba
Suntem producători de produse de panificație cu sediul în nordul Italiei. Capacitatea noastră acoperă întreaga gamă: Grissini Torinese disponibile în diferite arome, Biscuiți cu făină de porumb sau cu pastă de alune, Bruschetta tradițională cu ulei de măsline extravirgin și aromă picantă, Linia sănătoasă de grissini (fără drojdie, fără sare, din făină integrală), Praline de ciocolată artizanală disponibile în diferite arome (Limoncello, Tiramisù, Cappuccino, Ciocolată neagră etc..)...
Importăm în exclusivitate produse iberice de la diverse companii spaniole. Principalmente, jambonuri maturate din rasă albă (duroc) și din rasă neagră (iberico pata negra), produsele noastre sunt complet naturale și cu un conținut scăzut de sare (2.57gr Xkg) și nu conțin dextroză, coloranți sau conservanți. Doar sare și maturare la înălțimi mari, la peste 2000m.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play