Italia, Formigine (mo)
...Pentru el este necesar să „sacrifici” cea mai prețioasă parte a porcului. De fapt, Culatello di Zibello DOP, prințul incontestabil al tuturor mezelurilor, „se face” din mușchii centrali ai coapsei. Carne proaspătă de porci grei italieni, prelucrată cu atenție și tăiată în forma tipică de pară. Sare și piper, 15 zile în cameră rece pentru a se odihni, apoi legat manual în vezica naturală. Acum...
... produsului. Creștem VACCHE de carne Bruno Sarde. BACHI DA SETA din rasa Orgosolo, care produc o mătase brută de culoare galbenă; odată extrasă, aceasta este prelucrată, o parte fiind lăsată în culoarea naturală și o parte fiind colorată cu șofran, pusă pe război și țesută, rezultând un acoperământ de mătase antic care completează ținuta femeii căsătorite și reprezintă femeia căsătorită. Este un...
Italia, Fossalta Di Piave
... mare parte a produselor noastre este prelucrată la roată, dar dispunem și de mașini de tip rotativ și prese pentru realizarea de vase prin turnare la nivel industrial, pentru a deservi marii distribuitori. La sediul nostru vei găsi o expunere vastă de aproximativ 15000 de articole diferite, toate pe o suprafață de 800 mp de magazin.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play