...Parmigiano Reggiano DOP este rodul unei lucrări artizanale pricepute, transmise din generație în generație. Asociații îl produc conform metodei tradiționale, în provincia Mantova, pe malul drept al râului Po. Disponibil în diverse dimensiuni și stagionări, care variază de la un minim de 14 luni până la 30 de luni de maturare.
Italia, Misano Adriatico
...Delicioase gustări cu Parmigiano Reggiano proaspăt, făcut cu DOP. 5 batoane de 20g de brânză maturată pentru o experiență delicioasă de gust. Sănătos, bogat în calciu, proteine și aromă. Perfect ca gustare rapidă sau ca o adăugare sănătoasă la masa ta.
Italia, MILANO
...Între 20 și 26 de luni, Parmigiano Reggiano atinge maturitatea potrivită pentru a-și exprima caracteristica de savoare, dar păstrează încă note de gust tipice brânzei tinere. Oferă astfel pe palat arome de unt topit, lapte și iaurt, unite cu un gust de fundal fructat care amintește de banană și ananas, într-un echilibru delicat între dulce și sărat. Brânza se prezintă friabilă și granuloasă, de o culoare galben-pălărie. KG 35.000 GREUTATE FORMĂ ÎNTREAGĂ PREȚ PE KG ÎN EURO 7,00 EXPIRARE 15/10/2025 MINIM DE COMANDĂ 50 FORMĂ ÎNTREAGĂ...
Italia, Milano
...Confettura Extra di Pera Coscia și prețios miele di Tiglio. Fără zaharuri adăugate și conservanți. Doar fructe proaspete de sezon și miele artizanal de producție proprie. 100% made in Italy. Pentru a obține cea mai bună consistență se recomandă consumul la o temperatură între 5-10 °C. Ingrediente: Pera 65%, miele di Tiglio 35%. ABBINAMENTI Excelentă pentru a însoți brânzeturi cu o lungă maturare, cum ar fi Parmigiano Reggiano, pecorini; erborinate precum Gorgonzola și Roquefort.
Italia, Martina Franca
Pioggia Store este o companie italiană lider în producția și distribuția de produse alimentare tipice din Puglia, cu un accent pe exportul către piețele internaționale și en-gros. Datorită unei selecții atente a materiilor prime, provenite exclusiv din culturi și ferme locale, garantăm produse autentice și de înaltă calitate. Gama noastră include brânzeturi proaspete precum mozzarella di bufala, b...
...Este cel mai tânăr Parmigiano Reggiano, având de curând 12 luni. Aceasta este vârsta minimă pentru ca Consorțiul să-i poată conferi denumirea D.O.P. Textura este încă moale și netedă, fiind deosebit de potrivită pentru cei care preferă să savureze gusturile mai blânde și dulci ale laptelui. De către experți, este definit ca „frescu” sau „pentru gătit”, deoarece nu are încă granulația caracteristică maturărilor mai avansate.
Italia, Parma
...Depozitele Generale Greci, o companie de vârf în maturarea brânzeturilor, în principal Parmigiano Reggiano.
Italia, San Pietro Clarenza
...Acest pesto parfumat și gustos este ideal pentru a pregăti preparate excelente de paste. Întins pe pâine prăjită sau pe crackers pentru a pregăti aperitive și gustări delicioase. Adaugă parfum și savoare și salatei. INGREDIENTE: Busuioc proaspăt minim 70%, ulei de măsline extravirgin, ulei de semințe de floarea-soarelui, Parmigiano Reggiano (LAPTE, sare, CHEAG), PINOLO, NUCĂ, sare. Ambalaje de: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
... Reggiano pe zi. Mașină electro-pneumatică, alimentată la 380V. Furnizată complet cu: Rulou de încărcare și descărcare (n° 6 forme de brânză de tip Parmigiano și grana atât la intrare, cât și la ieșire). Carcasă pentru protecția completă a mașinii. N° 10 perii pentru curățarea laterală a formelor. N° 10 perii pentru curățarea superioară a formelor. N° 10 periuțe pentru curățarea laterală a formelor. N° 2 chei pentru înlocuirea perilor. N° 1 aspirator complet cu filtru, pentru aspirarea prafului de brânză.
Italia, Genova
...Parmigiano-Reggiano este produs exclusiv în provinciile Parma, Reggio Emilia, Modena și în părți din provinciile Mantova și Bologna, pe câmpii, dealuri și munți înconjurați între râurile Po și Reno. Aceasta este zona care găzduiește patru mii de ferme unde bovinele sunt hrănite cu furaje cultivate local.
Italia, Bagnolo San Vito
...{"Parmigiano Reggiano în forme întregi (1° alegere)":{"Stagionare":"24 luni","Greutate":"37 Kg / 40 Kg","Comandă minimă":"650 Kg","Preț":"€ 9,60 pe Kg"},"Parmigiano Reggiano în forme întregi sub ales":{"Stagionare":"24 luni","Greutate":"37 Kg / 40 Kg","Comandă minimă":"650 Kg","Preț":"€ 9,30 pe Kg"}}...
100% Italia International Trade este o companie al cărei scop este promovarea schimburilor internaționale. Compania se ocupă cu exportul de produse agroalimentare de înaltă calitate, făcând cunoscute în lume beneficiile asupra sănătății ale dietei mediteraneene, răspândind produsele prin comercializare. În acest scop, pe lângă relațiile comerciale, se pot realiza acorduri de parteneriat cu asociaț...
Vânzare și export direct la cash and carry în întreaga lume, vânzare directă către restaurante în întreaga lume, produse made in Italy, mozzarella de bivoliță, mozzarella pentru pizza, fior di latte, roșii San Marzano pentru pizza, paste proaspete, paste pentru restaurante italiene din străinătate. Prețuri imbatabile pentru produse tipice italiene, comandă pe site-ul nostru și vei avea produsele d...
Italia, Sant'ilario D'enza
... Colline del Cigarello și Canossa (matricola n. 320) și Caseificio Colline di Selvapiana și Canossa (matricola n. 417). Lanțul nostru de aprovizionare pentru Parmigiano Reggiano este scurt, integrat, controlat și certificat pentru Bunăstarea Animalelor. Un model care ne permite să verificăm și să maximizăm în fiecare zi calitatea produsului nostru, oferindu-l într-o gamă largă de maturări (de la 12 la...
Italia, Soragna
Sarca, cu sediul în Soragna, ambalează brânzeturi tari și semitare, Parmigiano Reggiano și Grana Padano în folii și pungi sub vacuum Cryovac. Organizarea transportului în Italia și în străinătate cu încărcături în containere, transport de marfă consolidat, montaj, servicii de depozitare și platforme de expediere.
Italia, Busto Arsizio
La Castellanza spa se ocupă cu producția și distribuția de lactate și brânzeturi, inclusiv mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, de pură capră și multe alte delicatese, folosind întotdeauna doar lapte proaspăt. Una dintre specialitățile noastre sunt brânzeturile caprine, care au o digestibilitate superioară altor brânzeturi. De asemenea, producem burro și mascarpone de cea mai înaltă calitate.
... volum bun de afaceri în ceea ce privește stocarea cerealelor, vânzarea produselor agricole și producția de furaje zootehnice, de exemplu pentru sectorul vacilor de lapte asociate cu Parmigiano Reggiano. Se extinde vânzarea de lemne și peleți la paleti, cu posibilitatea pentru clienți de a beneficia de livrare la domiciliu.
Italia, Montechiarugolo
Mă prezint, sunt Giorgio Bonati și împreună cu fiul meu Gianluca conducem ferma noastră în câmpia parmense. Suntem o familie de agricultori și crescători de animale de patru generații. Astăzi avem aproximativ 100 de vaci care produc lapte pe care îl transformăm în Parmigiano Reggiano în braseria noastră. Ulterior, maturăm produsul într-un depozit de maturare. Produse Parmigiano Reggiano doar cu...
Italia, Gambasca
... includ Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Pecorino Romano, Mozzarella di Bufala Campana, Burrata, Gorgonzola și multe altele. Cunoașterea piețelor, capacitatea de a identifica și interpreta nevoile clienților ne permite să consiliem clientul, ajutându-l să crească și să dobândească know-how despre produse, prezentare, tăiere, conservare și asocieri. Ne atingem clienții cu flota noastră de vehicule refrigerate în întreaga Piemonte și Liguria și dispunem de o structură organizatorică pentru expedierile internaționale.
Italia, Reggio Emilia
...La Montanari & Gruzza spa, situată pe drumul Emilia între Reggio Emilia și Parma, este producătoare de unt din smântână cu un gust inconfundabil, deoarece este colectat din peste 150 de lactate producătoare de Parmigiano Reggiano. Pe lângă oferirea tuturor dimensiunilor posibile de unt, compania este, de asemenea, maturatoare de Parmigiano Reggiano (de care este și producătoare) și Grana Padano...
Italia, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi este specializată în maturarea și porționarea brânzeturilor italiene și nu numai. Suntem capabili să oferim un pachet complet de brânzeturi: Grana Padano Dop și Parmigiano Reggiano Dop în diverse maturări, porționări și rase. Multe DOP italiene: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio, DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, brânzeturi elvețiene, brânzeturi tari, brânzeturi moi, brânzeturi de capră și oaie, Provoloni, brânzeturi de lăptă tinere, semi și super maturate.
Italia, Guastalla
La Guastalla, între Reggio Emilia și Parma, o afacere de familie îmbină cele două cele mai bune tradiții ale Emiliei-Romagna, arta culinară și competența ingineriei. Bertazzoni este moștenitorul patrimoniului gastronomic al regiunii, produse precum prosciutto di Parma, salam și mortadella, Parmigiano Reggiano și oțet balsamic. Din acest motiv, cei care iubesc să gătească folosesc bucătăriile și plitele Bertazzoni, construite cu pasiune și competență de experți în gastronomie.
Italia, Torino
... sunt fundamentale pentru a obține un produs de calitate superioară. Gama de produse PAMA provine dintr-o selecție atentă a producătorilor care sunt cei mai atenți la calitatea materiilor prime și variază de la branduri reprezentative și prestigioase, cum ar fi șunca cruda de Parma și Parmigiano Reggiano, la altele de consum larg, care pot fi aduse în fiecare zi pe mesele noastre, până la produse de...
... știut să facă investițiile corecte pentru a permite o creștere semnificativă a producției de Parmigiano Reggiano: în 1960, cu 107 membri, laptele procesat era de 20.000 de quintali pentru o producție de 3.700 de forme pe an; în 2005, numărul membrilor ajunge la 24, laptele procesat atinge 165.000 de quintali, iar formele 30.000 pe an; în 2017, numărul membrilor este de 16, laptele procesat este de 215.000 de quintali, iar formele produse sunt 36.000 pe an.
Italia, Cesenatico
Terre di Romagna, bogate în tradiții, pasiuni și arome, dă naștere Pastificio La Fenice, unde utilizarea materiei prime este esențială pentru menținerea unei calități superioare. Printre materiile prime cele mai importante și utilizate se numără Făina Certificată Românească și Semola de Altamura, Parmigiano Reggiano și Grana Padano, ambele cu DOP, și ouă exclusiv de producție italiană. Avem...
Italia, Milano
... italiene și străine, precum Parmigiano Reggiano, Grana Padano, Conserve Alimentari, ulei de măsline extravirgin cu aciditate foarte scăzută, Prosciutto Italian și Spaniol (jamon iberico), Bresaola, Pește Congelat (Creveți Argentini). Comercializând produse rezervate unor nișe de piață, am fidelizat o gamă importantă de distribuitori specializați italieni și străini, care ne permit să creștem treptat...
...Compania noastră s-a născut în 1998 ca distribuitor en-gros de șuncă crudă de Parma și Parmigiano Reggiano, de unde derivă și numele: PRO.PAR. De-a lungul anilor, urmând tendințele pieței și acumulând experiență în domeniul alimentar, ne-am diversificat obiectivele și, în 2008, în colaborare cu producători sirieni, am importat direct capere în saramură din Siria. În 2010/2011, având în vedere...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play