Pasticceria Dagnino
Pasticceria Dagnino este o patiserie istorică din Palermo care, în anii cincizeci, își deschide locațiile fabuloase și în capitală, aducând cu sine o tradiție dulce care își găsește punctele forte în calitatea excelentă a materiilor prime, în profesionalismul magistral, în ambalarea produselor întotdeauna proaspete și parfumate, dar mai ales în rețetele antice siciliene. Bazân...
ColonialSud Spa a deschis în 1954 primul magazin de vânzare cu amănuntul de produse alimentare în Napoli, în cartierul Secondigliano. În armonie cu boom-ul economic care a cuprins Italia și care se bazează pe dorința de creștere a italienilor, activitatea găsește rapid calea spre succes, iar asociații devin distribuitori en-gros de bunuri alimentare, mutând sediul în Arzano, în structuri mai ample...
... sale, acesta a fost însoțit de Marco, actualul patiser, care păstrează tradiția prin utilizarea de materii prime importante și selectate. În prezent, produsele noastre includ 12 tipuri de biscuiți și 5 tipuri de panforte, toate având caracteristici diferite.
Nu folosim conservanți, coloranți, OMG-uri sau grăsimi hidrogenate.
Companie de import și vânzare en-gros de diverse dulciuri, ciocolată, napolitane, snacks-uri, marțipan pentru decorarea torturilor etc. Livrare prin curier în toată ITALIA în maximum 48 de ore.
La De Santis Forni s.r.l. se ocupă cu diverse sectoare de activitate (pizzerii, gastronomie, baruri, gelaterii), având o atenție deosebită pentru proiectarea și realizarea, inclusiv „la cheie”, de laboratoare și mobilier, modulare și personalizate. Vânzare, asistență și piese de schimb pentru echipamente destinate brutăriilor, patiseriilor, pizzeriilor, barurilor, restaurantelor. Produse second-ha...
Laborator de paste proaspete biologice (artizanal, de familie). Facem producție zilnică folosind semolă biologică și ouă biologice certificate. De asemenea, avem certificarea pentru procesul de producție, eliberată de ICEA. Suntem operatorul biologic G2091. Oferim și serviciul de comandă online cu livrare la domiciliu. Pastificio-ul nostru are o experiență de patruzeci de ani.
Compania noastră produce și vinde patiserie artizanală de înaltă calitate din 1960. Suntem capabili să distribuim produsele noastre pe piața națională și internațională. Garantăm punctualitate în livrări și produse foarte proaspete. Potențialul modern al utilajelor utilizate, împreună cu rețete cu gustul unei lungi tradiții italiene, ne fac o companie de frunte în domeniu. Lucrăm în conformitate c...
Companie lider în producția de foi crocante cu fructe uscate destinate patiseriilor, biscuiteriilor, brutăriilor și gelateriilor. Produsul nostru este evoluția cannolo-ului sicilian, care se bucură de un succes enorm în Italia. De-a lungul anilor, ne-am consolidat tot mai mult compania, făcând-o unică și inimitabilă, căutând mereu noi arome și forme pentru a satisface clienții noștri exigenți. Cei...
Produse de patiserie - Produse semifinite gătite Produse congelate pentru dospire Produse dospite și de foietaj Sfogliatelle - Aluat fraged - Prăjite...
??Un cornetto cu cele mai bune ingrediente!?? Un moment... vine ZOCCHI! La Dolciaria Z4 este la serviciul clienților noștri apreciați din 1960 cu producția sa artizanală: BISCUITURI - PASTELE DE CEAI - DROJDIE - TORTURI...
Biscuiții noștri sunt realizați în totalitate artizanal din 1992. Produci panforte, Ricciarelli, cavallucci, Stinchetti, Amaretti, Amaretti Morbidi și Cantucci cu migdale și cantucci cu făină de castane și multe altele... producție de familie și de înaltă calitate artizanală. Biscuiții noștri au o poveste... cea a Văii di Cornia și a Mării Înalte Toscane, pe care Dante a lăudat-o, definind-o de la...
Companie de lider în domeniul produselor de patiserie, cu producție artizanală, folosind ingrediente autentice și de înaltă calitate, care se îmbină cu rețetele tradiționale ale bunicii. Gama variată de produse include: millefoglie, cantucci, biscuiți pentru ceai, riccioloni, twill, delicioase, pétits fleurs, cocchini și celebrele dulciuri din tradiția napolitană (mastaccioli, roccocò, babà...
Biscottificio Mascolo este o companie artizanală care activează în domeniul produselor de panificație, moștenitoare a experienței unei vechi tradiții familiale începută în 1951, gestionată în prezent de a treia generație într-o perioadă de ascensiune puternică. Cheia succesului companiei constă nu doar în selecția scrupuloasă și atentă a materiilor prime, în metodologiile de producție, încă artiza...
... nevoilor clienților noștri, toate acestea fiind realizate cu respect pentru cea mai autentică tradiție abruzzese. Realizăm în principal produse din tradiția abruzzese cu materii prime de calitate. Producția noastră se concentrează pe ferratelle crocante, moi și umplute cu ciocolată sau gem de struguri Montepulciano. De asemenea, realizăm cantuccini crocante, biscuiți din lapte riguros artizanal tip tăiați, savoiardi și biscuiți ai bunicii. Am fost premiați la showroom-ul Conad adriatico ca cele mai bune produse disponibile.
... pe piață, dar care sunt incredibil de FAVOLOȘI. Acest minunat sătuc înconjurat de verdeață, S. Arcangelo, este format din cătune, iar Bebba a botezat biscuiții după numele acestora. Preparăm biscuiți cu vin licoros, cu vin de Boldrino, cu bucăți de ciocolată învelite în zahăr brun, umpluți cu dovleac caramelizat, mere și struguri sultana caramelizați, ciocolată neagră și cremă de ardei iute amestecate delicat, cantucci și biscuiții noștri preferați, clasicul Frollino, cu o crustă tare dar simplă, numit tocmai IL SEMPLICIOTTO.