...Modelul de moară patentat Velati 180/180 a fost conceput pentru a permite premixarea, măcinarea și rafinarea pentru producția de mortadella. Această mașină este echipată cu un motor foarte puternic care permite măcinarea să fie realizată cu mai multe plăci și cuțite simultan. Într-adevăr, pentru producția de mortadella sunt utilizate cinci cuțite și cinci plăci; acestea sunt asamblate alternând...
Bertelli Formaggi S.r.l., prezent pe piață de patru generații, propune brânzeturi maturate și proaspete de calitate excelentă. Suntem un punct de referință pentru multe activități europene în furnizarea nu doar de Parmigiano Reggiano maturat de la 12 luni până la 60 de luni, ci și de brânzeturi de capră și oaie din tradiția italiană. Suntem furnizori și de mezeluri tipice precum salame, fiocchetto...
Italia, Orbassano
...Agnolotti piemontesi sunt o specialitate autentică din Piemonte, având la bază o rețetă regională din secolul XIX. Aceste ravioli sunt umplute cu trei tipuri de carne proaspătă și slabă (vită, porc și carne albă) și legume de sezon (varză călită, sfeclă sau spanac, în funcție de sezon). Ingredientele principale includ șuncă fiartă, roast beef, pui fiert, spanac, porc fript, varză călită și mortadella. Această combinație de arome oferă o experiență culinară unică și tradițională, perfectă pentru cei care doresc să savureze adevărata bucătărie piemontese.
Italia, Martina Franca
Pioggia Store este o companie italiană lider în producția și distribuția de produse alimentare tipice din Puglia, cu un accent pe exportul către piețele internaționale și en-gros. Datorită unei selecții atente a materiilor prime, provenite exclusiv din culturi și ferme locale, garantăm produse autentice și de înaltă calitate. Gama noastră include brânzeturi proaspete precum mozzarella di bufala, b...
Italia, Castellazzo Bormida (al)
Valtrebbia Tartufi, situată în inima zonei Piacenza, o regiune deosebit de potrivită pentru recoltarea trufelor, se remarcă prin calitatea înaltă a produselor sale proaspete și prin capacitatea de a asigura o aprovizionare constantă, chiar și în perioade mai puțin fructuoase. Datorită gestionării prudente a resurselor și colaborării cu vânătorii locali de trufe, compania oferă cea mai mare disponi...
Producția de prosciutto și culatello "Rosa dell'Angelo" este specială încă de la origine. Carnea are calități diferite, datorită tipului de creștere în aer liber și a vechii metode de lucru manual, cu doar sare și o maturare îndelungată. Porcii noștri negri din rase vechi, aproape complet dispărute, sunt liberi să pască prin păduri. Liberi sub soare, vânt și ploaie. Liberi să își exprime instinctu...
Italia, Castelnuovo Rangone
...Mezeluri feliate în tavă Greutatea unei tăvi: 100 g Producție: Continuă Produse: Șuncă fiartă, șuncă crudă, salam Milano, salam unguresc, coppa, mortadella și bresaola.
Produse corespunzătoare
Mezeluri feliate în tavă
Mezeluri feliate în tavă
Italia, Villafranca Piemonte
... zi pe masă toată savoarea mezelurilor italiene. Compania se ocupă cu sacrificarea, prelucrarea și comerțul cu carne de porc, garantând întotdeauna un sortiment proaspăt și autentic. Printre produse: carne de porc proaspătă și congelată, mezeluri, șuncă, salam, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta și cotechino.
Italia, Thiene
Risco este specializată în furnizarea de mașini și sisteme pentru industria alimentară, în special pentru prelucrarea cărnii. Produsele Risco includ o gamă largă de mașini de umplut sub vacuum pentru cârnați și mezeluri, mașini de umplut cu vacuum total pentru șuncă, produse maturate și mortadella, linii de pregătire precum măcelării și frământătoare, sisteme pentru carne tocată în caserole...
... din Munte, cu maturări care variază de la 36 de luni la 80 de luni. Oțet Balsamic Tradițional din Modena IGP, învechit în butoaie de lemn între 12 - 24 și până la 30 de ani. Prosciutto di Parma DOP, Culatello di Canossa (RE) cu maturări minime de 24 de luni, Salame di Felino, Mortadella di Asino, Salame di Asino, Strolghino. Precooked: Cotechino, Zampone, Salame cotto, și aromatizat cu Trufă...
Italia, Castel Maggiore
Misiunea noastră este de a introduce și promova cele mai bune specialități alimentare și vinicole italiene în lume, oferind produse de înaltă calitate profesioniștilor din domeniile distribuției, angro, retail, catering, restaurare și ospitalitate. Contactați-ne pentru a solicita selecția noastră de: -Prosecco -Vin -Ulei de măsline -Oțet balsamic -Mortadella -Salumeria -Brânzeturi -Parmiggiano Reggiano -Mozzarelle...
Italia, Zola Predosa
Principala producător italian de mortadella certificată IGP. Produție exclusivă, și de calitate certificată, a adevăratei mortadelle realizate conform rețetei tradiționale bologneze - Certificări VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS Mortadella fără gluten. Mărci: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Export în întreaga lume.
Italia, Guastalla
La Guastalla, între Reggio Emilia și Parma, o afacere de familie îmbină cele două cele mai bune tradiții ale Emiliei-Romagna, arta culinară și competența ingineriei. Bertazzoni este moștenitorul patrimoniului gastronomic al regiunii, produse precum prosciutto di Parma, salam și mortadella, Parmigiano Reggiano și oțet balsamic. Din acest motiv, cei care iubesc să gătească folosesc bucătăriile și plitele Bertazzoni, construite cu pasiune și competență de experți în gastronomie.
Italia, Fasano
... prime de calitate, atenție și multă pasiune pentru produsele noastre, cum ar fi Capocollo, Salam, Pancetta sărată și steccata, adăugând mezeluri de nivel național precum Bresaola, Speak, Würstel, Mortadella și Prosciutto Cotto. Mezelurile noastre provin din carne locală de la pășunile pugliese, la KM 0.
Italia, Sala Baganza
Sisteme de refrigerare industrială Sisteme de maturare pentru mezeluri Maturarea și conservarea brânzeturilor Refrigerare și decongelare Sisteme de climatizare Cuptoare pentru gătit mortadella - șuncă...
Companie de import-export lider în procesarea condimentelor și aromelor. Compania noastră a fost înființată în 1983 cu scopul de a crea amestecuri cu diverse arome pentru utilizări precum: panificație, mezelărie, prelucrări de carne și industrii alimentare. Materiile prime sunt procesate în cadrul companiei noastre, creând amestecuri cu diverse arome, recreând gusturi precum SPECK, MORTADELLA...
Italia, Bagnolo San Vito
... cărămidă - Mezeluri în general: speck, mortadella, bresaola vârful de șold, salam Milano, salam Napoli dulce și salam Napoli picant, spianata romana picantă, pancetta - Creme de brânză: cu ciuperci, cu trufe, cu oțet balsamic, cu 4 brânzeturi, cu Parmigiano Reggiano În ceea ce privește băuturile, comercializăm vinuri provenite din diferite regiuni italiene: - Veneto: Prosecco și Amarone - Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese și Pignoletto - Marche: Passerina...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play