Italia, Pergola
...Capacitatea și robustetea sa îl fac un produs „semiprofesional” care poate fi utilizat cu ușurință atât pentru grătare mari acasă, cât și în agroturisme și restaurante. Funcționează și cu cărbune, dar cel mai bun rezultat se obține cu lemnul care arde în bradul din spate; parafocul protejează de căldura excesivă și permite, în partea inferioară, să tragi jarul sub grătarul de foc. Este dotat cu două mese laterale practice, pliabile. OPȚIUNI Aprinzător pentru cărbune, grătar din inox.
Italia, Altivole
...Bromo este un grătar pe cărbune sau lemne, cu o plită excelentă din oțel inoxidabil. Particularitățile sale sunt gătirea dublă, chiar și simultan, și recipientul pentru lemne, tot din oțel inoxidabil, cu deschiderea opusă față de focar, care îi garantează gătirea în absolută siguranță. Grătar tradițional: se va folosi tava pentru cărbune, grătarul detașabil cu suprafață în formă de "V" pentru...
Italia, Ponte Galeria
...-un sos dulce pe bază de sos de soia și mirin, și gătite la grătar. Unagi este tăiată longitudinal, complet dezosată și abia apoi înfiptă pe frigărui. Astfel pregătită, unagi este gata să fie pusă la grătar pe binchotan sau cărbune alb (un cărbune vegetal tipic din Japonia, preferat de bucătarii de unagi și yakitori pentru că nu eliberează fum și absoarbe mirosurile neplăcute). După o primă friptură care scoate în evidență umami-ul prezent în carne, unagi este tratată la abur pentru a îndepărta grăsimea în exces.
Italia, Busnago
...Cărbune vegetal din lemn, profesional pentru restaurante și utilizare acasă pentru o grătar de lungă durată cu prietenii și familia. Dimensiunea mare permite o utilizare îndelungată și aprindere ușoară.
Italia, Castelnovo Di Sotto
... rețete cu pește proaspăt, pregătite cu măiestrie și cu ingrediente întotdeauna de cea mai bună calitate. Un alt aspect care caracterizează bucătăria acestui frumos restaurant este prezența minunatului grătar pe lemne și cărbune din sală. Se vorbește în engleză, germană și spaniolă.
Italia, Rocca Grimalda
...Suntem specializați în carne la grătar și avem întotdeauna o gamă largă de fripturi fiorentine, tomahawk, filete și hamburgeri. Folosim un cuptor artizanal spaniol numit Josper, care, cu cărbune de lemn de stejar, oferă alimentelor o gătire perfectă și o ușoară afumare, făcând carnea noastră delicioasă. În sezonul estival, se mănâncă în aer liber, în verdeața amplului nostru dehore și avem un parcaj foarte mare rezervat. Veniți să ne vizitați, cu siguranță veți fi mulțumiți.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play