Italia, Castellamare
Italia, Marmirolo
...W: 330 ÷ 360. Amestec profesional de făină de grâu moale obținut din transformarea completă a cerealelor. Aceasta păstrează tărâțele la scară mare și fin, precum și fibrele și germenul de grâu 100% viabil. IN3 este FUORI DAGLI SCHEMI și din clasificări deoarece această făină are un conținut de cenușă mai mare de 0,95% dar mai mic de 1,30% în comparație cu făinurile de grâu integral. IN3 combină caracteristici nutriționale excelente cu o procesabilitate superioară față de făina integrală.
Italia, Forlì
...Făina de Linte Roșie BIO este o făină de legume certificată Ecologică. Spre deosebire de făina obișnuită de grâu și de alte tipuri de făină, cum ar fi făina de spelt, nu conține gluten. În plus, are un conținut proteic mai mare comparativ cu făinurile din cereale. Are beneficiul de a îmbogăți aluatul obișnuit pe bază de făinuri din cereale cu substanțe nutritive utile, cum ar fi proteinele...
Italia, Solarolo Rainerio
...Paie de grâu moale național, fibrat și curățat de praf, în baloți, pentru hrănirea vițeilor cu carne albă. Compania noastră realizează toate etapele, de la alegerea paielor în câmp, la presare, colectare, stocare, prelucrare și livrare, pentru a garanta un produs trasabil și de calitate clienților săi. Caracteristici: Paie fibrată și curățată de praf cu conținut scăzut de fier. O instalație de...
Italia, Ponte Galeria
...cu un parfum clar și proaspăt. Această amestecare fermentată de boabe de soia, grâu, sare și ciupercă koji este unul dintre cele mai utilizate condimente în Japonia, un sos versatil potrivit pentru a condimenta supele de noodles, ramen, sushi, okonomiyaki, shabu shabu și multe altele. Nu există cu adevărat un substitut pentru sosul de soia. Există multe varietăți din care să alegi, inclusiv sos de soia închis, sos de soia deschis, sos de soia cu conținut scăzut de sodiu și sos de soia integral sau marudaizu.
Italia, Livorno
... delicată, dermatologic sigur și de origine vegetală. Are proprietăți antistatice cu efect întăritor și hidratant, pe bază de proteine vegetale, proteine din grâu (Phyto-keratin Biologic) și proteine din soia. Proteinele din Grâu sau Phyto - Keratin Biologic sunt substitutul 100% vegetal și Biologic al Keratinei de origine animală, ingredientul perfect care acționează asupra zonelor în care fibra este...
Italia, Paderno D'adda
... (Panettone și produse de patiserie în general) sunt necesare grâne cu un conținut ridicat de proteine, selectate dintre cele mai bune grâne din Comunitatea Europeană și EXTRA UE pentru a satisface standardele extrem de ridicate ale patiseriei italiene.
Italia, Santa Maria La Carità
...Procesarea Pastei Seche: metoda de procesare utilizată este delicată și constă esențial în 4 etape diferite: Etapa de frământare: folosim exclusiv semolă de grâu dur 100% italiană și cu un conținut ridicat de proteine. Fiecare tip de paste necesită un amestec adecvat de semolă și apă. Frământarea la rece (nu mai mult de 35°C) împiedică "denaturarea termică" glutenului, substanța extrem de...
Pasta Riscossa din 1902. Paste din semolă de grâu dur italian și străin de înaltă calitate cu un conținut minim de 12,5% proteine. Pastificio Riscossa acoperă mai mult de zece categorii de produse: Paste uscate din semolă, Paste speciale regionale, Paste semifrăcate și artizanale, Paste cu ou, Paste gourmet extrudate la bronz, Linia roșie, Sosuri, Ulei și Oțet, Biscuterie, Făini și Semolă, Orez, Gnocchi din cartofi. 120 de forme. 250 de distribuitori în 80 de țări.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play