Italia, Castellazzo Bormida (al)
... Bianco: Inima Valtrebbia Valtrebbia Tartufi operează într-o regiune tradiționalmente dedicată recoltării trufei albe, în inima zonei Piacentino. Cele 30 de hectare de trufării micorizate, în continuă expansiune, se integrează perfect cu activitatea trufarilor locali, care recoltează trufe spontane de calitate excepțională. Această combinație între cultivare și natură ne permite să garantăm o...
Italia, Torino
Din 2002, Ekoterra Food, împreună cu partenerii săi producători din Turcia și Italia, a dezvoltat proiecte de transformare alimentară, pornind de la cultivare, pentru a oferi cele mai bune produse biologice și naturale. Ekoterra Food, cu sediul în Torino, îndeplinește cerințele specifice ale clienților, prin intermediul partenerilor de încredere, care sunt poziționați strategic în zonele unde...
...Caracteristicile sale agronomice și calitative sunt îmbunătățite și combinate cu celelalte varietăți de „Leccino”, „Frantoio” și „Dolce Agogia”. Aceste caracteristici organoleptice sunt scoase în evidență și de tipul terenului cultivat, metodele de cultivare, atenția acordată măcinării la timp și, nu în ultimul rând, de climă. De fapt, temperaturile medii-scăzute ale sezonului de toamnă favorizează...
Italia, Marsala
Calitatea uleiului nostru de măsline extravirgin începe cu îngrijirea copacului, fără utilizarea de produse chimice pentru plantă sau erbicide pentru pământ, și continuă cu recolta de măsline și măcinarea în moară. Am ales să cultivăm doar soiuri istorice din Sicilia; „amestecul” nostru este obținut din cele trei „cultivare” tipice din Trapani: biancolilla, nocellara și cerasuola. Măslinele sunt...
... obținut recunoașterea acordată de „Sidel CAB SpA” Certificatul de Agricultură Biologică, cod 5767, un organism autoritar de certificare și inspecție, autorizat de Ministerul Politicilor Agricole, Alimentare, Forestiere și al Turismului și de Ministerul Dezvoltării Economice. Am fost premiați pentru că am urmărit o metodă de producție bazată pe respectul total al ecosistemelor agricole, refuzând să...
Italia, Piticchio
... între producție și consum. De aici provine atenția deosebită pe care o acordăm nu doar examinării solurilor și metodologiilor de cultivare, ci și îngrijirii acordate transformării, organizării unui brand de calitate și, în final, difuzării produselor. Cercetarea și relansarea vechilor varietăți de cereale și leguminoase, selectate în trecut în special pentru calitate și nu exclusiv pentru cantitate, așa cum se întâmplă astăzi, a reprezentat și reprezintă unul dintre punctele fundamentale ale calității produselor noastre transformate.
...ULEI DE MĂSLINE EXTRA VIRGIN DIN CULTIVARE BIOLOGICĂ Uleiul de măsline extra virgin "Antico Frantoio del Castello" este produs în moara artizanală a Companiei Agricole Le Farnie. Măslinele măcinate provin exclusiv din zona Altomonte, sunt culese manual de pe plantă atunci când nu au atins încă maturitatea deplină și sunt procesate în termen de 24 de ore. Transformarea se realizează prin...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play