Italia, Martina Franca
...Pecorino Affumicato este un brânză maturată, produsă din lapte de oaie și afumată natural cu lemn de grâu. Această brânză se caracterizează printr-un gust fin condimentat și o consistență moale, ceea ce o face perfectă pentru a fi savurată singură sau ca parte a unui platou de brânzeturi. Pecorino affumicato este un produs artizanal, realizat conform metodelor tradiționale și cu ingrediente autentice. Prelucrarea sa artizanală și gustul său unic îl fac un produs de excelență al tradiției lactate italiene.
Italia, Noci
Caseificio Ignalat este o medie întreprindere de familie din Puglia, activă pe piață din 1948 și specializată în producția de lactate realizate exclusiv din lapte de vacă selectat din Puglia. Ignalat produce diferite tipuri de lactate: proaspete, afumate, maturate și diverse specialități tipice pugliese, cum ar fi mozzarella nodino și treccia, burrata, burrata afumată prin afumare naturală în cupt...
...SCAMORZA ȘI CACIOCAVALLO DIN VACĂ ȘI BIVOL DE APĂ, ALBE ȘI AFUMATE...
Producția și vânzarea de mozzarella pentru pizzerii, bocconcini, brânzeturi afumate și scamorza, ricotta, unt și preziosella.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play